Results 1 to 4 of 4

Thread: Wl-500b after firmware upgrade not work

  1. #1

    Wl-500b is death?

    I bought asus Wl-500b with original firmware v1.8.1.9. I want to use Telnet, Client mode and Qos. A can't find firmware for it. Everywhere i found only Wl-500g firmware.

    What I can do?

    thank for your help

  2. #2
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,350
    Open your eyes and visit http://oleg.wl500g.info site.

  3. #3

    Wl-500b after firmware upgrade not work

    Hi all,
    after firmware upgrade from ??? to v1.08.01.07 my wl-500b not work... led diods blinking like usual, but 192.168.1.1 page not shown up. Ping not responding, wifi site not shown up et. Is DEAD, what can I do? (I tried reset)

    Please help...

  4. #4
    Quote Originally Posted by Thomas_CZ View Post
    Hi all,
    after firmware upgrade from ??? to v1.08.01.07 my wl-500b not work... led diods blinking like usual, but 192.168.1.1 page not shown up. Ping not responding, wifi site not shown up et. Is DEAD, what can I do? (I tried reset)

    Please help...
    I use the same router. On my router the firmware (1.9.2.7-7f) run fine.

    Check first the version. version 1 is a broadcom wlan-modul. Else you have version 2. If you don't know, it doesn't matter. Only wlan don't work if you take the wrong one.

    Then use the program call 'firmware restorator'. You find it on the cd of your router. It's a little bit difficult to get a connection, but it works! See also in your manual how it works.

    After that do a reset of your router and everything is fine!

    Good luck!

Similar Threads

  1. mtdutil and firmware upgrade from USB
    By Tamadite in forum WL-500g Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 01-10-2006, 19:14
  2. Upgrade from oleg's to official firmware
    By influenz in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2006, 19:33
  3. firmware upgrade
    By bluesmoke in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2006, 21:27
  4. Firmware upgrade from WAN?
    By kjetil in forum WL-500g Q&A
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2006, 13:07
  5. Failed to upgrade firmware on WL-500g Deluxe
    By olas in forum WL-500g Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 27-12-2005, 12:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •