Results 1 to 3 of 3

Thread: accessing the Wl700GE by internet

  1. #1

    accessing the Wl700GE by internet

    Have checked multiple forums now and could find some answers, however still very much unclear. How do I connect my Wl-700GE by internet (NOT in my own netwerk, thats easy). What do I need to type in my browser to be able to find my 700ge on the internet. To make it easier to explain let me provide some examples
    Type: Automatic IP
    IP Address IP 82.73.262.80
    Netmask 255.255.255.0
    Gateway 82.73.262.1
    DNS Servers 215.55.164.180
    215.55.149.180
    In the Wl700 ge menu, I have changed everything to be able to access the router from the internet.

    Your thoughts please

  2. #2
    Is your firewall set as attached?

    If so access http://82.73.262.80:8080

    If that works, I'd recommend using dyndns.

    LK
    Attached Images Attached Images  

  3. #3

    Can't access configuration from WAN

    Hi!
    I have the similar problem. Please, help me!!

    Firewall settings is the same as on the image above. But link http://<myip>:8080 doesn't work even from LAN, not saying about outside of lan

    But ftp://<myip> works fine and http://<myip>:8081 redirect me to gallery...

    Oh, there is an interesting behaviour: when i try to go to http://<myip>:8080 my IE thinks for a long time (2-4 min) before say that this page is unavailable, but when i try other ports (wrong) - it immediately answer about wrong page...

    Also i can ping <myip> from WAN, when this option is enabled or firewall is turned off


    Somebody knows how to circuit this problem? I have no more ideas


    P.S.
    _http://192.168.1.1 works fine
    Last edited by Alex_Tomin; 05-12-2006 at 10:54.

Similar Threads

  1. Asus WL700 ge via internet bereiken
    By teklem in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 3
    Last Post: 21-08-2006, 12:03
  2. kan af en toe niet op het internet
    By arnold in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 1
    Last Post: 19-08-2006, 13:39
  3. losing internet connection
    By MAZZE in forum WL-500g Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 24-03-2006, 19:07
  4. 100mbit Internet connection not working
    By Aresz in forum WL-500g Q&A
    Replies: 8
    Last Post: 27-02-2006, 16:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •