Results 1 to 8 of 8

Thread: How to get BT working ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Question How to get BT working ?

    What must you do to get BT working on the 700ge? Port forwarding? Becuase I don't get a good conection so it don't work
    Greetings,

    Alex

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Germany - Near Rüsselsheim
    Posts
    39
    @Fixma

    How you try to use BT ? Over the Download Master app. of the WL-700g or with windows client like Azureus ?

    If you use a windows client like Azureus you must use port forwarding.

    BTW Fixma can you confirme the problem with files lager 2 GB (FTP Download ) ?

    cu

    Dirk
    Last edited by PXP52; 19-05-2006 at 08:27.

  3. #3

    Question

    Quote Originally Posted by PXP52
    @Fixma

    How you try to use BT ? Over the Download Master app. of the WL-700g or with windows client like Azureus ?

    If you use a windows client like Azureus you must use port forwarding.

    BTW Fixma can you confirme the problem with files lager 2 GB (FTP Download ) ?
    k
    I can test it if BT works;-) I did it with the downloader util on the PC from Asus. So on the router and not a PC client.. So what are your settings?
    Greetings,

    Alex

  4. #4
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Germany - Near Rüsselsheim
    Posts
    39
    @Fixma

    No special settings ! The BT app in the WL-700g works fine with the default settings for me.

    About the 2 GB filesize problem : Try to download a file lager the 2GB with the Asus Download Master software and tell me if the displayed filesize lager 2 GB.

    cu


    Dirk

  5. #5

    Unhappy

    Finaly it did works. pff download master is really bugie! I really hope for a fast firmware update..
    Last edited by Fixma; 21-05-2006 at 17:07.
    Greetings,

    Alex

  6. #6
    Apart from being really (really!) basic, the BT client in this router appears to have a bug causing it to drop all connections regularly, only to start over a few seconds later, connecting to peers. Files still get downloaded (sometimes), but it takes a lot longer than it has to.

    I wish it was possible to monitor the amount of bandwidth being used by the built-in services. On top of this it would be really nice to be able to limit bandwidth per service. I know this is supposed to be possible using the 'Bandwidth management' menu, but honestly, limiting the ports used by BT one port at the time is just stupid. Does anyone know of an easier way of doing this?

    /Lars Ole

Similar Threads

  1. http server not working
    By acko in forum WL-500g Q&A
    Replies: 11
    Last Post: 12-05-2006, 10:56
  2. DHCP not working after firmware upgrade?
    By denny in forum WL-500g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2006, 09:52
  3. 100mbit Internet connection not working
    By Aresz in forum WL-500g Q&A
    Replies: 8
    Last Post: 27-02-2006, 17:39
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-12-2005, 23:29
  5. Trying to get IDE working on Oleg's Firmware
    By hugo in forum WL-HDD Custom Development
    Replies: 34
    Last Post: 01-11-2004, 19:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •