Results 1 to 2 of 2

Thread: Gateway??

  1. #1

    Gateway??

    Hallo,

    Ik heb thuis een klein netwerkje met pc, laptop en HP wireless printer.
    Netwerk functioneerde prima en thuis het internetten was ik ineens mijn gateway kwijt.

    Heb pc gescand en bleek spyware (IST toolbar) op te zijn. Heb deze verwijderd en geprobeerd om systeem herstel te doen.
    Niet gelukt, maar netwerk loopt??
    Gateway blijkt ineens op mijn laptop te staan?? Weet iemand hoe ik dit kan wijzigen?

    Webbie

  2. #2
    Hey,

    Ik heb hetzelfde probleem :P ik kan wel rechtstreeks via mijn modem, niet via mijn router. Via de router kan ik wel van PC1 naar PC2 en omgekeert. Ik heb de afgelopen tijd niks veranderd aan de instellingen van de router en van mijn PC.

    Ik krijg zo 2 computerjes onderin mijn scherm, en als ik daar op klik staat er:
    Gateway:
    verzonden: niet
    ontvangen: niet

    Klikt allemaal wel vaag maar dat is het ook

    Tim

Similar Threads

  1. Palantir 2.6
    By santinod in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 30
    Last Post: 09-10-2007, 23:07
  2. Probleem met Hostnames in Gateway mode...
    By molski in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 2
    Last Post: 31-01-2006, 22:42
  3. AP mode x Home Gateway mode
    By Fi-5 in forum WL-500g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 17-02-2005, 09:24
  4. WLAN<>LAN network in gateway mode?
    By appo in forum WL-500g Q&A
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2004, 18:42
  5. Home Gateway newbie... Wireless not working
    By Fenni in forum WL-500g Q&A
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2004, 22:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •