Results 1 to 4 of 4

Thread: SL1000 niet snel genoeg?

  1. #1

    Unhappy SL1000 niet snel genoeg?

    Situatie: MODEM UPC --> Asus SL1000 router --> 2 pc´s

    Ik heb de SL1000 nu aan de praat, door herhaaldelijk resetten, maar het houdt niet over. Ook firmware ge-update De snelheid waarmee ik met het internet verbonden ben is een drama ineens.

    Zonder de router ertussen haal ik een dikke 900nogwat KB/s down, en met de router rond de 300. Ook is de snelheid dan niet constant, maar schiet de hele tijd omhoog en omlaag.

    Wat doe ik niet goed?

    De enige instellingen die ik in de modem heb gedaan is het clonen van het MAC adres, instellen van password+tijd en updaten van de firmware.

    Firewall staat aan op stealth, als ik de firewall uitzet krijg ik alleen maar time-outs als ik een webpagina opvraag.

    Ben ik iets vergeten?

    Zie ook deze link http://www.chelloo.com/forum/index.php?topic=12745.10

  2. #2
    Dominiq1,

    als je een motorola SB4200 hwbt moet je is naar deze post kijken:

    http://wl500g.info/showthread.php?t=4212

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    SL1000 moet met gemak 80Mbit aan kunnen als doorvoersnelheid (WAN <> LAN)

    wijzelf gebruiken de SL500 en deze haalt op een 8Mbit ADSL lijn met gemak 800kb/sec (max van de lijn)

    heb je al eens gekeken of je de poortinstelling vast kunt zetten (full/half duplex) ? ( in de sl500 kan ik het zo niet vinden..)

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  4. #4

    Talking Asus Sl1000



    Hallo,

    Had zelf ook grote problemen om de ASUS SL1000 aan de praat te krijgen.
    Maar was in principe vrij simpel.
    Reset eerst je router (Schakel eerst je router uit, na paar sec router weer aanzetten en dan 5/6 sec wachten dan router voor de eerste keer resseten, dan weer 5/6 sec wachten en nog een keer resseten, nu is je router weer in fabrieksinstelling)
    Haal je router(ook van de stroom) er tussen uit, en maak eerst een internet verbinding met je pc zonder router!!!!. Als dat normaal werkt doe je het volgende.
    Schakel je modem uit. (Pc hoeft niet uit)
    Verbind dan de modem met de router.(WAN)
    Pc(s) met de router.(LAN)
    Schakel de router weer aan, daarna de modem en start de pc(s) weer op.
    Ga daarna naar je SETUP WIZARD en loop de stappen daar maar vul niks in!
    Alles word nu automatisch overgenomen! (instellings)
    Als het klopt werkt nu alles perfect, bij mij wel.
    PS, wachtwoorden en tijd kan je daarna wel instellen.
    Last edited by Sollidsnake; 13-02-2006 at 22:58.

Similar Threads

  1. kan af en toe niet op het internet
    By arnold in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 1
    Last Post: 19-08-2006, 14:39
  2. router niet meer te benaderen
    By ljb in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2006, 13:10
  3. Webcam werkt niet meer in kleur?ActiveX
    By menno in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2006, 08:55
  4. Installatie Asus WL500g-router lukt niet
    By leondixie in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 7
    Last Post: 05-01-2006, 10:01
  5. FTP server op wl500g-dlx niet bereikbaar vanaf internet
    By Sawilla in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 16
    Last Post: 19-12-2005, 10:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •