Results 1 to 4 of 4

Thread: Webcam op poort 7777 WL500G

  1. #1

    Webcam op poort 7777 WL500G

    Hallo,

    Ik ben nog steeds bezig mijn webcam weer goed aan de praat te krijgen.
    Als ik mijn cam bekijk op 192.168.1.1:7777 van mijn WL500G zie ik alleen maar onleesbare tekst.
    Wie weet wat zou ik hier moeten zien als alle goed is ?
    Op poort :7776 heb ik alleen een stilstaad ZW beeld.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    Quote Originally Posted by menno
    Hallo,

    Ik ben nog steeds bezig mijn webcam weer goed aan de praat te krijgen.
    Als ik mijn cam bekijk op 192.168.1.1:7777 van mijn WL500G zie ik alleen maar onleesbare tekst.
    Wie weet wat zou ik hier moeten zien als alle goed is ?
    Op poort :7776 heb ik alleen een stilstaad ZW beeld.
    heb je de handleiding al eens gelezen mbt tot webcam gebeuren ?

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  3. #3
    Beste Antiloop,

    De handleiding heb zo goed als kwaad met mijn Engels bestudeerd.
    De cam heeft het 9 mnd. goed gedaan tot op een zeker moment.
    Op poort :7777 hebik nooit een beeld gezien maar alleen onleesbare (ASCI?) tekst en op 7776 had ik een schokkerig ActiveX beeld in kleur.
    Op dit moment krijk ik alleen nog maar een ZW Refresh plaatje terwijl ik in de configuratie gekozen heb voor AtiveX en Refresh.
    Zie ik toch nog iets over het hoofd of is ie gewoon keduuk. Ik heb nog tot maart garantie maar ik wil het graag zeker weten voor ik er mee terug ga.
    Alvast bedankt voor de reply

  4. #4

    Cam probleem

    Quote Originally Posted by menno
    Beste Antiloop,

    De handleiding heb zo goed als kwaad met mijn Engels bestudeerd.
    De cam heeft het 9 mnd. goed gedaan tot op een zeker moment.
    Op poort :7777 hebik nooit een beeld gezien maar alleen onleesbare (ASCI?) tekst en op 7776 had ik een schokkerig ActiveX beeld in kleur.
    Op dit moment krijk ik alleen nog maar een ZW Refresh plaatje terwijl ik in de configuratie gekozen heb voor AtiveX en Refresh.
    Zie ik toch nog iets over het hoofd of is ie gewoon keduuk. Ik heb nog tot maart garantie maar ik wil het graag zeker weten voor ik er mee terug ga.
    Alvast bedankt voor de reply
    Helaas heb ik hetzelfde probleem met de webcam 4000, het beeld is zwart/wit en is niet streaming.
    Jammer het had zo leuk kunnen zijn, mocht jij een oplossing hebben dan hoor ik het graag.
    Raymond C

Similar Threads

  1. Router doesn't see USB disk anymore
    By Styno in forum WL-500g Q&A
    Replies: 7
    Last Post: 15-08-2006, 08:37
  2. Firmware v1.7.5.6 CR5 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 43
    Last Post: 14-07-2004, 21:54
  3. Total crash every day
    By Djuri in forum WL-500g Q&A
    Replies: 8
    Last Post: 09-06-2004, 09:05
  4. Usb hdd problem
    By djbokkeman in forum WL-500g Q&A
    Replies: 4
    Last Post: 01-06-2004, 00:32
  5. Replies: 6
    Last Post: 26-05-2004, 17:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •