Page 3 of 19 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 271

Thread: Firmware v1.9.2.7 CR7 now 7g [Oleg]

  1. #31
    that worked fine.Thanks.
    But in previous firmware this was automatic loaded on bootup and was detecting my usb stick, but now seems i need to load them manual

  2. #32
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by florin_m
    that worked fine.Thanks.
    But in previous firmware this was automatic loaded on bootup and was detecting my usb stick, but now seems i need to load them manual
    No, nothing is changed.

  3. #33
    Hi there!

    Comment on 7b. PPPoE doesn't seem to work.
    Using tcpdump I see both PADI and PADO (?) packets (may be missing names, discovery of PPPoE concentrator and reply from it), but pppd doesn't connect.

    Debug in /tmp/ppp/options.wan doesn't help.

    Had to roll-back to 6b.

  4. #34
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Kitsok
    Hi there!

    Comment on 7b. PPPoE doesn't seem to work.
    Using tcpdump I see both PADI and PADO (?) packets (may be missing names, discovery of PPPoE concentrator and reply from it), but pppd doesn't connect.

    Debug in /tmp/ppp/options.wan doesn't help.

    Had to roll-back to 6b.
    Hi, please post /tmp/ppp/options.wan0. Perhaps you've something in the service/ac name which is now used by pppoe.

  5. #35
    Hi!

    Here is options.wan from 6b (because I've rolled back)

    [admin@border root]$ cat /tmp/ppp/options.wan0
    noauth refuse-eap
    user '****'
    password '*****'
    plugin rp-pppoe.so nic-eth1
    mru 1492
    mtu 1492
    rp_pppoe_service 'hypernet'
    defaultroute
    persist
    ipcp-accept-remote ipcp-accept-local noipdefault
    ktune
    default-asyncmap nopcomp noaccomp
    novj nobsdcomp nodeflate
    lcp-echo-interval 10
    lcp-echo-failure 6
    unit 0
    maxfail 0
    [admin@border root]$

  6. #36
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Kitsok
    Here is options.wan from 6b (because I've rolled back)
    I need the same with 7b running (you do not have to reset settings, just flash new firmware). The difference is most likely in the options.

  7. #37
    Ok, I'll try to do it today evening.
    Should I reset all settings?

  8. #38
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Kitsok
    Ok, I'll try to do it today evening.
    Should I reset all settings?
    No, just flash new firmware.

  9. #39
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Czech Republic
    Posts
    4

    Probably little bug in /linuxrc ?

    Hi Oleg
    By my experiments with firmware 1.9.2.7-7b and cron I found little problem.

    On last line in file /linuxrc is commad:
    exec /sbin/init <dev/null >dev/null 2>&1

    If I try run /opt/bin/run-parts , system says "/linuxrc: 26: cannot open dev/null: No such file"
    correct command probably has been
    exec /sbin/init </dev/null >/dev/null 2>&1
    But because this file is placed on read-only filesystem, I don't know how improve this.

    Thanx Vladimir
    Last edited by Vladimir; 14-01-2006 at 23:14.

  10. #40

    no ftp acces from wan

    after flash i have no acces to ftp from wan.

    im using the build in stupid ftp.... i have not reset my router.
    So nothing should be change.

    eny ideas??

    tell me if u want ssome info and where to get it, if it is needed.

    -thanx

  11. #41
    hi there,
    I'm using FlashFXP and when I want to download files from my USB Stick ( the stick was plugged in) i can download about 600 kb/s. And I can upload files 145 kb/s.
    I probe Total Commander but the speed is slow too.
    Why? When I plug into my computer I can read files 6MB/s and write files 3MB/s.

  12. #42
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Czech Republic
    Posts
    4

    Problem with HP Printer: 1.9.2.7-7b not OK in RAW modus

    LPR mode - works fine
    RAW mode - not works
    Printer: HP 6p
    HW ASUS WL-500b
    printer port: LPT
    Firmware 1.9.2.7-7b
    External usb disk (possible reason?)
    running built-in dropbear, built-in samba, cron (installed via ipkg), added Midnight commander (via ipkg)

    ps:
    70 root 276 S lpd
    72 root 240 S p9100d -f /dev/usb/lp0 0
    74 root 240 S p9101d -f /dev/printers/0 1

    Syslog: - see attached file


    Any ideas?
    Vladimir
    Attached Files Attached Files
    Last edited by Vladimir; 15-01-2006 at 13:22.

  13. #43
    hello,

    1st, Thanks Oleg for your work!

    Does the 1.9.2.7-7b firmware already enable us to set a usb harddrive to sleepmode?
    What command line do we need to execute?

    Can you please explain a bit more about the poweroff feature.
    Can we "power off" from software?
    Is this only for the wl-hdd or for the wl500g too?
    How do we turn it back "on" ?

    thanks,
    [ WL-500G | fw: 1.9.2.7-7f ]

  14. #44
    Join Date
    May 2004
    Location
    France...
    Posts
    159
    Quote Originally Posted by alex1989
    hi there,
    I'm using FlashFXP and when I want to download files from my USB Stick ( the stick was plugged in) i can download about 600 kb/s. And I can upload files 145 kb/s.
    I probe Total Commander but the speed is slow too.
    Why? When I plug into my computer I can read files 6MB/s and write files 3MB/s.
    OK here are what is limitating your speed
    - The WL500g uses slow USB1.1 (12Mb/s at best)
    - Maybe the network connection acts as bottle neck to.
    The Struggle Continues...
    Asus WL500g #1 with fw 1.9.2.7-7f running as main home gateway, with Philipps PWC730k
    Asus WL500g #2 with fw 1.9.2.7-7f running as Wireless Client, running palantir 2.6 with SPCA5xx camera on 128MB generic USB key

  15. #45
    Hello,

    I would really need to know if this firmware (or any others posted here on the 'wl500g firmware' part of the forum) work with the wl500gx (deluxe) model?
    Because on 500gx firmware pages there arent any of olegs firmwares.

    Thanks

Page 3 of 19 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Similar Threads

  1. Firmware v1.9.2.7 CR6, updated to CR6a ... now CR6b [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 241
    Last Post: 09-02-2006, 09:19
  2. Firmware v1.9.2.7 CR5, updated: v1.9.2.7 CR5a [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 189
    Last Post: 18-06-2005, 12:07
  3. Firmware v1.9.2.7 CR3c [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 115
    Last Post: 12-03-2005, 09:07
  4. Firmware v1.9.2.7 CR3 - Now CR3b [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 115
    Last Post: 01-02-2005, 14:31
  5. Firmware v1.8.1.7 CR2 [Oleg] - updated ( CR2a )
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 69
    Last Post: 08-12-2004, 10:01

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •