Results 1 to 10 of 10

Thread: Problems with upload

  1. #1

    Question Problems with upload

    Hi, I am quite new to this forum, indeed this is my first post .

    I have a little problem with My Asus WL500g.deluxe router.

    Well, I am using it to connect 3 PCs to internet. Everythings seems to run ok, but when I am trying to upload some pictures, or mp3 or some other file, it just wont upload anything. It is really strange, becouse upload worked before I bought this router.

    Has anyone any hints or tips?

    Thanks

  2. #2
    upload with which protocol ? ftp, http, irc, p2p, ... ?

  3. #3
    Quote Originally Posted by ATH
    upload with wich protocol ? ftp, irc, p2p ?
    none of them work, I cannot upload even via http

  4. #4
    have you enable lan-to-wan filter ?

  5. #5
    Quote Originally Posted by ATH
    have you enable lan-to-wan filter ?
    No.

    I am quite a lame and don't really understand what do I have to enable and what to disable.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    retry without the router please

    and reset router to defaults

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  7. #7
    Quote Originally Posted by Antiloop
    retry without the router please

    and reset router to defaults
    without router, everything works perfectly. reseting the router didn't help. It looks like I cannot send big packets, or something like this.

    could upgrading a firmware help?

  8. #8
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,307
    Perhaps there's something wrong with the MTU size? See if it helps if you lower the MTU through the webinterface...

  9. #9
    Quote Originally Posted by Styno
    Perhaps there's something wrong with the MTU size? See if it helps if you lower the MTU through the webinterface...
    when I go to IP config, then Lan & Wan, I can see those options, like MTU, MRU. but those fields are gray, and I cannot edit them.

  10. #10
    Quote Originally Posted by enemista
    Everythings seems to run ok, but it just wont upload anything. It is really strange, becouse upload worked before I bought this router.
    Hi,

    I had the same, the solution is here:
    http://www.wl500g.info/showthread.ph...&highlight=mtu

Similar Threads

  1. Upload to FTP with dir-structure
    By nvn in forum WL-500g Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 01-10-2005, 08:39
  2. restricting upload using htb
    By sup in forum WL-500g Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 16-08-2005, 17:29
  3. upload command
    By kamilek in forum WL-500g Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2005, 09:15
  4. FTP server upload problems
    By xopr in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 2
    Last Post: 28-12-2004, 14:23
  5. Can't upload any firmware
    By Morcego in forum WL-500g Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 17-09-2004, 02:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •