Results 1 to 5 of 5

Thread: Computer/laptop ziet router niet.

  1. #1

    Computer/laptop ziet router niet.

    Nadat ik vanmorgen probeerde een nieuwe frmware te installeren is het helemaal mis gegaan met mn WL-500g router. Ik denk dat het installeren van de firmware niet goed gegaan is. Maar nu is er dus het probleem dat ik zowel via lan als W-LAN geen verbinding krijg met mn router. Hij ziet hem gewoon weg niet.

    Het restore knopje werkt ook niet. Dus wie kan mij verder helpen.

  2. #2
    wat doet hij wel wat doet ie niet.

    1 brand er een lampje op de router
    2 zo ja trek de router uit, druk het resetknopje in en zet de router aan en wacht tot het lampje begint te knipperen regelmatig maar langzaam.
    3 nu kun je het restore programma gebruiken maar doe eerst een nvram lege restore en daarna pas weer een firmware.

    veel succes.

  3. #3
    Het power lampje brand, ook het lampje van de wan/lan. Het lampje van de w-lan is alleen erg dood. Het restore prog. heb ik ook al tig keer geprobeerd te gebruiken. ik heb dit bericht gevolgd daarvoor: http://wl500g.info/showpost.php?p=10155&postcount=11

    Het lukt wel om dit te volgen, maar de router blijft er dood. Ik kan er maar geen verbinding mee krijgen. Dus iemand een ander idee? Welke firmware kan ik er eigenlijk het beste opzetten als dat wilt lukken.

    Maandag zal ik het weer eens opnieuw gaan proberen, want het weekend ben ik niet thuis.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Eindhoven, The Netherlands
    Posts
    125
    Heb ik ook gehad, meedere keren zelfs.

    wat ik heb gedaan:

    1. Restore alles naar factory default.
    2. Houd de reset knop achterop 8 seconden in.
    3. Flash de Asus met de laatste FW van Asus zelf
    4. Verifieer of je settings goed staan (mbt WLAN)
    5. Restore alles nogmaals naar factory default.
    6. Flash met de laatste FW van Oleg.
    7. (eventueel een keertje de stekker eruit of 8 sec reset in)

    Hierna werkte het bij mij weer.

  5. #5
    Ik weet niet wat ik nou anders heb gedaan dan de vorige pogingen. Maar goed, er zit weer leven in. Bednakt voor de tips.

Similar Threads

  1. WL500G router en PC zien elkaar niet
    By Rudi in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 1
    Last Post: 22-09-2005, 13:03
  2. My computer always has a low signal
    By rkce01 in forum WL-138g [Marvell Chipset]
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2005, 15:27
  3. laptop ziet pc niet en andersom
    By sharky123 in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 16
    Last Post: 17-06-2005, 11:12
  4. WL-500g stays online (computer is off)
    By Memurubu in forum WL-500g Q&A
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2004, 22:19
  5. Is it safe to keep laptop on a lap? :\
    By andru123 in forum WL-500g Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2004, 09:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •