Results 1 to 2 of 2

Thread: No connection from PC to Internet

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    6

    No connection from PC to Internet

    I've trying for 2 days now to get a working connection.
    I can access the router. Al the connected computers are getting an IP, Gateway and DNS. I can see my complete local network. This works for wire and wireless.

    The router is getting an IP, Gateway and DNS from my ISP by DHCP. But than I can not get any connection to the internet. The only thing that seems to work is DNS. When I
    Code:
    ping www.chupa.com
    for example, I get the IP-adress of chupa, but also 4 time-outs.

    What can this be? If tried so many things. I'm working now with the latest official firmware.

    My ISP is quicknet (from the Netherlands) and I have a Cable-modem from Fututer Networks type FN-110.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    6
    I have fixed the problem, if installed the 1.7.5.6CR1 firmware and now i internet

Similar Threads

  1. No connection to Internet
    By roque69 in forum WL-500g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 17-09-2005, 19:06
  2. Lost internet connection PLEASE help
    By kraai in forum WL-500g Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 09-06-2005, 22:27
  3. No VPN connection via internet
    By xanado in forum WL-500g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 12-05-2005, 22:49
  4. Replies: 0
    Last Post: 21-05-2004, 21:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •