Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 242

Thread: Firmware v1.9.2.7 CR6, updated to CR6a ... now CR6b [Oleg]

  1. #16
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Frankfurt / Germnay
    Posts
    36

    The rescue!

    Just try this - i had the same problem yesterday after downgrading....

    http://wl500g.info/showpost.php?p=10155&postcount=11


    more info is here:
    http://wl500g.info/showthread.php?t=...rmware+restore

    good luck,
    jbk

  2. #17
    It's alive!!! It worked!!!! Had to use the firmware restoration stuff three times though, but now I can at least telnet again to the box... Thank you very much!!

  3. #18
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    int, jbk: please try this wl500g firmware http://wl500g.dyndns.org/1.9.2.7-6/W....9.2.7-6.1.trx

    other wl500g owners, try it too.

  4. #19
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Frankfurt / Germnay
    Posts
    36
    Wow - you´re really fast! Thanks - I´ll try the new stuff now...

    Thx,
    JBK

  5. #20

    Cant access Wireless with WPA-PSK

    I have the same problem as post #10. With PWA-PSK I can't connect to the router.
    I used to hide SSID without problems, but now the router dont show up - both from my IBM-T40 laptop or my PocketPC h6340. Disabling "Hide SSID" doesent help.
    This applies both to 1.9.2.7-6 and 1.9.2.7-6.1

  6. #21
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    WPA bug fixed, firmware reuploaded as -6a. Please upgrade.

  7. #22

    Talking WPA-PSK Works again with 1.9.2.7-6a

    Great Oleg. WPA-PSK works again with 1.9.2.7-6a (post #10 and #20).
    --
    I am Bill Gates of Borg. Resistance is futile. You will be assimil-
    --- Error - General protection fault in module "BORG.EXE"

  8. #23

    Confirmed

    Yep! WPA-PSK is back.

  9. #24

    WDS with WPA-PSK

    Oleg,

    What is the status of WDS with WPA-PSK (TKIP or AES). Is it working with this release.
    Is WPA2-PSK enabled?

  10. #25
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    WPA2 is enabled since 1.9.2.7-2, as for WDS - I beleive WPA-PSK is working since 1.9.2.7-4 at least with TKIP.

  11. #26
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Norway
    Posts
    34

    Where did /dev/scsi go ?

    Just got my self a wl500gx and have been using it with v1.9.2.7 CR5a and booting it with a usb stick. Then i upgraded to firmware v1.9.2.7 CR6a and now i can't find the usb stick. /dev/scsi is no longer available unless i boot with the usb stick connected (but then it will boot with v1.9.2.7 CR5a fw).
    When i connect the usb stick the log says:

    Jun 19 13:46:32 kernel: hub.c: new USB device 01:02.2-2, assigned address 2
    Jun 19 13:46:32 kernel: usb.c: USB device 2 (vend/prod 0x126f/0x1325) is not claimed by any active driver.

    Anyone else got the same problem ?

  12. #27
    Just installed v1.9.2.7 CR6 on my WL-HDD. Files bigger than 2 GB are still invisible.

    Has anyone tried if the shutdown is working ?

  13. #28
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Frankfurt / Germnay
    Posts
    36

    Constantly Disconnects

    Hi Oleg - it doesn´t seem to be stable for me. I Upgraded to ...6a..... Unfortunately I get constantly disconnects after 1 or 2 hours. Before 5a was rockstable for days.... I have router in hybrid mode using wep128 keys.... Printer attached at lpt-port.

    Look at the following logfile-extract:
    Jun 19 17:56:41 pppd[82]: No response to 6 echo-requests
    Jun 19 17:56:41 pppd[82]: Serial link appears to be disconnected.
    Jun 19 17:56:41 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 17:56:41 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 17:56:41 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 17:56:41 PPPoE: Disconnected
    Jun 19 17:56:42 pppd[82]: Connection terminated.
    Jun 19 17:56:42 pppd[82]: Connect time 73.4 minutes.
    Jun 19 17:56:42 pppd[82]: Sent 6579 bytes, received 76576 bytes.
    Jun 19 17:57:12 pppd[82]: PPP session is 3917
    Jun 19 17:57:12 pppd[82]: Using interface ppp0
    Jun 19 17:57:12 pppd[82]: Connect: ppp0 <--> eth1
    Jun 19 17:57:12 pppd[82]: PAP authentication succeeded
    Jun 19 17:57:12 pppd[82]: peer from calling number 00:90:1A:41:7B:F4 authorized
    Jun 19 17:57:13 pppd[82]: local IP address 84.178.37.70
    Jun 19 17:57:13 pppd[82]: remote IP address 217.0.116.28
    Jun 19 17:57:13 pppd[82]: primary DNS address 217.237.150.33
    Jun 19 17:57:13 pppd[82]: secondary DNS address 217.237.151.161
    Jun 19 17:57:13 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 17:57:13 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 17:57:13 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.150.33#53
    Jun 19 17:57:13 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 17:57:13 PPPoE: connect to ISP
    Jun 19 17:57:24 ddns update: connected to members.dyndns.org (63.208.196.94) on port 80.
    Jun 19 17:57:24 ddns update: request successful
    Jun 19 17:57:26 ddns: ddns update ok
    Jun 19 19:06:56 pppd[82]: No response to 6 echo-requests
    Jun 19 19:06:56 pppd[82]: Serial link appears to be disconnected.
    Jun 19 19:06:56 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 19:06:56 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 19:06:56 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 19:06:56 PPPoE: Disconnected
    Jun 19 19:06:57 pppd[82]: Connection terminated.
    Jun 19 19:06:57 pppd[82]: Connect time 69.8 minutes.
    Jun 19 19:06:57 pppd[82]: Sent 6035 bytes, received 23546 bytes.
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: PPP session is 7696
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: Using interface ppp0
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: Connect: ppp0 <--> eth1
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: PAP authentication succeeded
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: peer from calling number 00:90:1A:41:7B:F4 authorized
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: local IP address 84.178.8.187
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: remote IP address 217.0.116.28
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: primary DNS address 217.237.150.33
    Jun 19 19:07:27 pppd[82]: secondary DNS address 217.237.151.161
    Jun 19 19:07:27 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 19:07:27 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 19:07:27 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.150.33#53
    Jun 19 19:07:27 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 19:07:28 PPPoE: connect to ISP
    Jun 19 19:07:39 ddns update: connected to members.dyndns.org (63.208.196.94) on port 80.
    Jun 19 19:07:39 ddns update: request successful
    Jun 19 19:07:41 ddns: ddns update ok
    Jun 19 20:09:10 pppd[82]: No response to 6 echo-requests
    Jun 19 20:09:10 pppd[82]: Serial link appears to be disconnected.
    Jun 19 20:09:10 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 20:09:10 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 20:09:10 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 20:09:10 PPPoE: Disconnected
    Jun 19 20:09:11 pppd[82]: Connection terminated.
    Jun 19 20:09:11 pppd[82]: Connect time 61.8 minutes.
    Jun 19 20:09:11 pppd[82]: Sent 13989 bytes, received 98051 bytes.
    Jun 19 20:09:41 pppd[82]: PPP session is 1800
    Jun 19 20:09:41 pppd[82]: Using interface ppp0
    Jun 19 20:09:41 pppd[82]: Connect: ppp0 <--> eth1
    Jun 19 20:09:42 pppd[82]: PAP authentication succeeded
    Jun 19 20:09:42 pppd[82]: peer from calling number 00:90:1A:41:7B:F4 authorized
    Jun 19 20:09:42 pppd[82]: local IP address 84.178.3.139
    Jun 19 20:09:42 pppd[82]: remote IP address 217.0.116.28
    Jun 19 20:09:42 pppd[82]: primary DNS address 217.237.150.33
    Jun 19 20:09:42 pppd[82]: secondary DNS address 217.237.151.161
    Jun 19 20:09:42 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 20:09:42 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 20:09:42 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.150.33#53
    Jun 19 20:09:42 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 20:09:43 PPPoE: connect to ISP
    Jun 19 20:09:53 ddns update: connected to members.dyndns.org (63.208.196.94) on port 80.
    Jun 19 20:09:55 ddns update: request successful
    Jun 19 20:09:57 ddns: ddns update ok
    Jun 19 21:30:25 pppd[82]: No response to 6 echo-requests
    Jun 19 21:30:25 pppd[82]: Serial link appears to be disconnected.
    Jun 19 21:30:26 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 21:30:26 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 21:30:26 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 21:30:26 PPPoE: Disconnected
    Jun 19 21:30:27 pppd[82]: Connection terminated.
    Jun 19 21:30:27 pppd[82]: Connect time 80.8 minutes.
    Jun 19 21:30:27 pppd[82]: Sent 2605 bytes, received 21601 bytes.
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: PPP session is 1333
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: Using interface ppp0
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: Connect: ppp0 <--> eth1
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: PAP authentication succeeded
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: peer from calling number 00:90:1A:41:7B:F4 authorized
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: local IP address 84.178.32.65
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: remote IP address 217.0.116.28
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: primary DNS address 217.237.150.33
    Jun 19 21:30:57 pppd[82]: secondary DNS address 217.237.151.161
    Jun 19 21:30:57 dnsmasq[52]: read /etc/hosts - 5 addresses
    Jun 19 21:30:57 dnsmasq[52]: reading /tmp/resolv.conf
    Jun 19 21:30:57 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.150.33#53
    Jun 19 21:30:57 dnsmasq[52]: using nameserver 217.237.151.161#53
    Jun 19 21:30:58 PPPoE: connect to ISP
    Jun 19 21:31:09 ddns update: connected to members.dyndns.org (63.208.196.94) on port 80.
    Jun 19 21:31:09 ddns update: request successful
    Jun 19 21:31:11 ddns: ddns update ok


    ciao,
    JBK

  14. #29
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by jbkerner
    Hi Oleg - it doesn´t seem to be stable for me. I Upgraded to ...6a..... Unfortunately I get constantly disconnects after 1 or 2 hours. Before 5a was rockstable for days.... I have router in hybrid mode using wep128 keys.... Printer attached at lpt-port.
    According to the logs, WAN port is fine, as otherwise wl500g would not be able to reconnect to your ISP. Hopefully, it's probably your local ISP has some problems today.

  15. #30
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Frankfurt / Germnay
    Posts
    36
    I downgraded to ...5a again. Another point i´ve noticed is that downloads have been quiet slow and interupted with the ...6a. I´ve tested the same file with both versions and got full throughput only with ...5a. Could it be another wlan issue? I stay with 5a until tomorrow to see wether my disconnct problem continues with 5a....

    ciao,
    JBK

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast

Similar Threads

  1. Firmware v1.9.2.7 CR5, updated: v1.9.2.7 CR5a [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 189
    Last Post: 18-06-2005, 12:07
  2. Firmware v1.8.1.7 CR2 [Oleg] - updated ( CR2a )
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 69
    Last Post: 08-12-2004, 10:01
  3. Firmware v1.7.5.6 CR3 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 56
    Last Post: 28-07-2004, 21:11
  4. Firmware v1.7.5.6 CR4 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 29
    Last Post: 30-05-2004, 15:56
  5. Firmware v1.7.5.6 CR1 [Oleg]
    By Antiloop in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 15
    Last Post: 07-04-2004, 17:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •