Results 1 to 3 of 3

Thread: WL500gp v2 resety i gubienie ustawień

  1. #1

    WL500gp v2 resety i gubienie ustawień

    Witam wszystkich.
    Potrzebna pomoc, bo albo ja albo ten router wyleci przez okno.
    Od pewnego czasu router rozłącza mi sygnał z WAN. Mogę tylko łączyć się z lokalnymi kompami po LAN albo do lapka po WLAN.
    Po każdym takim rozłączeniu pomagało odcięcie zasilania na kilka sekund, ale od pewnego czasu nie tylko rozłącza sygnał WAN ale i pozostałe, co więcej "gubi" ustawienia tj., przestawia WLAN z szyfrowanej na OPEN labo resetuje ustawienia sztywne IP serwerkуw.
    Przeglądając forum doszedłem do wniosku, że to może zasilacz padnięty. Wydałem 60 zeta na nowy i mocniejszy (4A), ale dalej dzieje się to samo.
    Ma ktoś jakiś pomysł czy od razu do serwisu z tym iść?
    Dzięki bardzo za każde sugestie.

  2. #2
    Wedіug mnie tylko serwis.

  3. #3

    Angry

    Miałem nadzieję, że serwis to ostateczność. Będę musiał poszukać rachunku ruszyć 4 litery do serwisu

Similar Threads

  1. Проблемы с роутером Asus после прошивки DD-WRT
    By lagshmi in forum Russian Discussion - РУССКИЙ (RU)
    Replies: 191
    Last Post: 22-11-2015, 21:18
  2. Ограничение доступа к интернету по расписанию
    By Mitya in forum Russian Discussion - РУССКИЙ (RU)
    Replies: 227
    Last Post: 08-02-2015, 18:18
  3. Проблемы с DNS на WL-500gP
    By Firemover in forum Russian Discussion - РУССКИЙ (RU)
    Replies: 232
    Last Post: 24-07-2012, 14:15
  4. Вопрос по настройке Kismet, ettercap, etc на роутере.
    By Calvrack in forum Russian Discussion - РУССКИЙ (RU)
    Replies: 101
    Last Post: 07-11-2011, 17:49
  5. Asus WL-520gC - настройка роутера
    By 2vv in forum Russian Discussion - РУССКИЙ (RU)
    Replies: 391
    Last Post: 09-04-2010, 11:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •