Results 1 to 2 of 2

Thread: oleg FW r1445 blocking administration after few days

  1. #1

    oleg FW r1445 blocking administration after few days

    Hi I am using latest oleg firmware WL500W-1.9.2.7-d-r1445.trx
    same isue was with older build (1222 i think)
    with original asus firmware was ok

    my problem
    when I start router - it is possible to get access via WAN into administration.
    but after few days - internet goes ok, LAN is OK but it is not possible to access administration via WAN, LAN

    it is looklike that acces to administration is blocked ... possibility: restarting router then all goes ok

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands - Eindhoven
    Posts
    1,767
    I think this is something you need to post to the general new oleg fw thread: http://wl500g.info/showthread.php?p=196778

Similar Threads

  1. [Prob] Mediatomb UPnP Media Server auf dem Asus Wl-500 gP (Oleg)? Wie?
    By edelknecht in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 15
    Last Post: 16-04-2010, 13:54
  2. Oleg firmware ftp help
    By trxtrx in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 8
    Last Post: 16-04-2009, 18:43
  3. Oleg firmware ftp help
    By trxtrx in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 24-11-2008, 12:16
  4. Oleg i digitemp
    By chorhe in forum Polish Discussion - Polski (PL)
    Replies: 0
    Last Post: 23-10-2008, 02:17
  5. 500G Deluxe met Oleg
    By MarkMark in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 5
    Last Post: 07-02-2008, 21:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •