Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43

Thread: Firmware v1.9.4.0 BETA

  1. #16
    I just use Dynamic DNS... I'm not sure if the others work or not. You can't use Dynamic DNS, right? I'd probably create a free Dynamic DNS subdomain and see if that works... That works for me. Isn't there some way you can redirect your custom/static domain to the free one anyway, worst case?

  2. #17
    If I choose for dynamic, I have to check the dyndns.org website at least every month. Or else the hostname and my account get deactivated. My IP is dynamic, but it is possible to have the same IP for a whole year. It (most of the times) only changes when my ISP is working on their systems.

    It would be nice if dyndns let's me forward the hostname to the hostname given to me by my ISP. Because that's the only thing which is static. But as far as I know dyndns doesn't let me.
    Last edited by Ascathôn; 30-04-2005 at 13:07.

  3. #18
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Portugal
    Posts
    145
    Dynamic-DNS in free www.dyndns.org are working well, only are more slow to update ip, some 10 seconds more, that others firmware..

    with this firmware the router startup more fast that others firmware..

    edit2: Printer with Raw work how to setup
    Last edited by int; 30-04-2005 at 20:19.
    Home Page
    Marco Sousa from PORTUGAL
    [ WL-500g - fw: 1.9.2.7-7e [Oleg] | WL-500gP - fw: 1.9.2.7-7f-USB-1.63 [Oleg&koppel.cz] ]

  4. #19
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Portugal
    Posts
    145
    reboot issue happen....

    and the router can't connect any more to internet... netheir with manual connect...

    log in atttach




    i return to test 1.9.2.7-4a-pre12
    Attached Files Attached Files
    Last edited by int; 30-04-2005 at 20:40.
    Home Page
    Marco Sousa from PORTUGAL
    [ WL-500g - fw: 1.9.2.7-7e [Oleg] | WL-500gP - fw: 1.9.2.7-7f-USB-1.63 [Oleg&koppel.cz] ]

  5. #20
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Venlo @ The Netherlands
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by Oleg
    Starting with 1.9.2.6 ASUS added RAW printer support, so it should work. Use port 9100 regardless of printer type.
    That still doesn't work for me. Your custom firmware didn't had any problems with the printer (it's connected through the LPT port).

    I tried RAW mode on port 9100 and 9101, both didn't work. Same settings like I use in your custom firmware.

  6. #21

    Thumbs down Pb with the newer firmwares > 1.9.3.5 beta

    Hi all

    I am thank ful to your site for releasing thease firmwares for asus.



    I am not that power ful in linux and all thats things you do with thease firmwares and sources codes.

    I am trying each of your firmwares you releases. But the only works batter is 1.9.3.5 . It is the only release which runs my router for many days without disconnecting or rebooting. the releases before have the Wan port die problem. but i think that txpower block is not working properly, 19 or 84 mw changes nothing. I have a pc is at approx 2.5 meteres with one wall , and another at approx 4 -5 meters behind 3 walls.


    the latests have auto self reboot problem. every 10-15 minutes the router reboots automatically (PC looses wireless and last reboot time reset at same time). I dont know which event does this cause each reboot delets all the logs . I have an 10 mbps full duplex ethernet dsl modem of local isp (not branded) which goes upto 7000-8000kbps on a DSL line (unlocked dsl speed rate). May this information helps you for the next firmware....

    If you recognise this problem why it happens?

    sorry for my bizarre french english

    Thank you
    apglad

  7. #22
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by apglad
    May this information helps you for the next firmware....

    If you recognise this problem why it happens?
    This firmware is an official ASUS beta, it's not a custom firmware, so feel free to conact ASUS tech support.

  8. #23
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    Quote Originally Posted by apglad
    the latests have auto self reboot problem. every 10-15 minutes the router reboots automatically (PC looses wireless and last reboot time reset at same time). I dont know which event does this cause each reboot delets all the logs . I have an 10 mbps full duplex ethernet dsl modem of local isp (not branded) which goes upto 7000-8000kbps on a DSL line (unlocked dsl speed rate). May this information helps you for the next firmware....
    please read the info at this URL http://wl500g.info/faq.php?faq=asus_...ropsconnection and especially the turn off for 10 minutes part

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  9. #24

    PPP Problem

    Hello, can anyone confirm this problem, the connection is to german t-online,
    Problem: not connecting (I replaced IP with XXX):

    Jan 1 01:00:05 pppd[66]: pppd 2.4.2 started by (unknown), uid 0
    Jan 1 01:00:05 pppd[66]: Using interface ppp0
    Jan 1 01:00:05 pppd[66]: local IP address xxx.xxx.xxx.xxx
    Jan 1 01:00:05 pppd[66]: remote IP address xxx.xxx.xxx.xxx
    Jan 1 01:01:26 pppd[66]: Starting link
    Jan 1 01:01:26 pppd[66]: Serial connection established.
    Jan 1 01:01:26 pppd[66]: Connect: ppp0 -> /dev/pts/0
    Jan 1 01:01:27 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:30 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:33 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:36 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:40 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:43 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:46 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:49 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:52 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:55 pppd[66]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 01:01:58 pppd[66]: Modem hangup
    Jan 1 01:01:58 pppd[66]: Connection terminated.

    Best regards,

    Christoph

  10. im very fine with this new release,
    no reboots
    no problen on usb harddrive
    no problem using dyn dns
    nothing at all

    germany t-online user

    btw it works a bit better since i got a new dsl modem (uart2)
    i thought it could be the reason why it disconnected before

  11. #26
    Not able to change device's user name for login.

  12. #27
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    Quote Originally Posted by tonia
    Not able to change device's user name for login.
    what are you trying to say or ask?

    if you talk about that you can't change the user login name for websetup this has NEVER been possible in a firmware from asus

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  13. #28
    Thank You, yes, that was what I was saying. Was not aware of the hard facts, I should have read other threads before

  14. #29
    I Use this firmware since yesterday.
    I still have no problems :-)
    1.9.2.7-5a gave me 'lost connection with isp' problem.
    Hope this is all over now.
    Btw. When u use this fw it is possible to flash back to an older version.
    I've tested it yesterday.

  15. #30
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    Quote Originally Posted by Dark_Zen
    I Use this firmware since yesterday.
    I still have no problems :-)
    1.9.2.7-5a gave me 'lost connection with isp' problem.
    Hope this is all over now.
    Btw. When u use this fw it is possible to flash back to an older version.
    I've tested it yesterday.
    yes it is possible to flashback an older firmware, allthough I strongly suggest you to reset settings to defaults as they can and probably will cause problems

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Firmware v1.9.3.9 BETA
    By Antiloop in forum WL-530g Firmware Releases
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-2006, 13:38
  2. Firmware v1.9.3.6 BETA
    By Antiloop in forum WL-300g Firmware Releases
    Replies: 4
    Last Post: 18-11-2005, 09:49
  3. Firmware v1.9.3.6 BETA
    By Antiloop in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 25
    Last Post: 27-04-2005, 07:54
  4. Firmware v1.9.3.6 BETA
    By Antiloop in forum WL-500gx Firmware Releases
    Replies: 0
    Last Post: 20-03-2005, 02:40
  5. Firmware v1.7.5.7 BETA
    By Antiloop in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 8
    Last Post: 12-05-2004, 23:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •