Results 1 to 2 of 2

Thread: Access to router after subnet mask change

  1. #1

    Access to router after subnet mask change

    Dear Members
    ,
    I have small problem - after configuring WL-500w router I have changed IP subnet mask to 255.255.0.0 - it was very stupid move because right now I'm not able to log in the router (to change subnet mask back) via web browser.

    I can connect to the router via telnet. The IP address is 192.168.1.1 - but browser did not react on this address.

    Is there any way to change it back (except the hard reset)?
    Maybe the network settings are stored in some file somewhere...

    Please help.
    Thank you in advance,
    Best regards,
    Goraith

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands - Eindhoven
    Posts
    1,767
    try to turn off and on your networking adapter

    usually windows doesn't like changes in the network

Similar Threads

  1. Новая прошивка 1.9.2.7-d/-rtn от энтузиастов и Олега
    By lly in forum Russian Discussion - РУССКИЙ (RU)
    Replies: 5902
    Last Post: 20-08-2023, 13:56
  2. [How To] Upgrade your Oleg firmware
    By wirespot in forum WL-500gP Tutorials
    Replies: 7
    Last Post: 21-07-2008, 17:38
  3. Lohnt es sich den Router zu kaufen?
    By errox in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2008, 14:35
  4. Cannot access FTP from outside the router?
    By Rasmuskarlsen in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 23-05-2007, 22:10
  5. Firmware v1.9.2.7 CR1 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 53
    Last Post: 14-04-2005, 00:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •