Results 1 to 2 of 2

Thread: WL-300g Strange Wlan problem

  1. #1

    WL-300g Strange Wlan problem

    Hi all i use 2 wl-300g ap to build p2p link - my setup:

    *.*.184.1 gw of network
    *.*.184.157 ip of first ap wl-300g in ap mode (ap1)
    *.*.184.158 ip of other ap wl-300g in client mode (ap2)
    *.*.184.160 ip of client connected to ap (pc1)

    gw-(ap1)-(ap2)-(pc1)

    from pc 1 i can ping only ap2
    from ap2 i can all word(internet) and pc1
    from all world i can ping ap1,ap2,but no pc1

    whats is wrong?

  2. #2
    I think that you need to set ap2 to bridge mode insted of client mode.
    My ASUS setup
    [xbox] <-crossovercabel-> <[ASUSWL300G]> ((((wifi)))) <[BelkinPRE-N]> <-networkcabel-> {internet ADSL2+}

Similar Threads

  1. Problem with Data exchange lan to wlan
    By The Mage in forum WL-500g Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2005, 12:11
  2. Problem WLAN and WAN
    By psteen in forum WL-500g Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2005, 22:23
  3. WLAN problem
    By tomika in forum WL-500g Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 22-02-2005, 12:02
  4. Problem in wlan connection
    By Cantara in forum WL-500g Q&A
    Replies: 5
    Last Post: 28-04-2004, 17:04
  5. Strange problem with customized firmware
    By perms in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 2
    Last Post: 16-03-2004, 11:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •