Results 1 to 11 of 11

Thread: FTP users can't connect, "admin" can?!

  1. #1

    FTP users can't connect, "admin" can?!

    Hello all asus users,

    A question that a read more on this forum but i still haven't found what i am looking for... lol and thats a solution for my problem. Hope you can help me out. My problem is the FTP server on the asus WL-500G:

    Situation:

    I can connect true lan\wan with the "admin" or anonymous account

    But not with a user account (not on lan or wan...)

    Port 21 is open( donno why because i read everywhere that the FTP server is behind the firewall...

    So what can it be... I also got the latestfirmware...

    Please help me out...

    gr
    TimmyT

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    Quote Originally Posted by Timmyt
    Hello all asus users,

    A question that a read more on this forum but i still haven't found what i am looking for... lol and thats a solution for my problem. Hope you can help me out. My problem is the FTP server on the asus WL-500G:

    Situation:

    I can connect true lan\wan with the "admin" or anonymous account

    But not with a user account (not on lan or wan...)

    Port 21 is open( donno why because i read everywhere that the FTP server is behind the firewall...

    So what can it be... I also got the latestfirmware...

    Please help me out...

    gr
    TimmyT
    which version is your latest firmware?
    1.9.2.7 or 1.9.2.7-4 or 1.9.3.6 ?

    ps a screenshot of your ftp config could help us and you perhaps further

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  3. #3

    Firmware..>

    My firmware is 1.9.3.6. That was the most recent one that i could find.

    Oh and i could post my FTP settings here but i dont think that would be wise...

    So can some help me out?

    Grzzz Timmyt

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,307
    Quote Originally Posted by Timmyt
    Oh and i could post my FTP settings here but i dont think that would be wise...
    Well making a screenshot of the FTP admin page and wiping the passwords in that screenshot would not compromise your security, or would it?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    Quote Originally Posted by Timmyt
    My firmware is 1.9.3.6. That was the most recent one that i could find.

    Oh and i could post my FTP settings here but i dont think that would be wise...

    So can some help me out?

    Grzzz Timmyt
    if we dont know what your settings are we can't help you..

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  6. #6

    well here you go

    Quote Originally Posted by Antiloop
    if we dont know what your settings are we can't help you..

    Oh there is something else to... The router keeps restarting when i log in true the web? Is that correct?

    Force to Eject USB Disk:
    Enable FTP Server? Yes
    Allow Anonymous User to Login? No
    Allow Super User to Login? Yes
    FTP Port: 21
    Maximum Users Allowed to Log in: 12
    Login Timeout in Seconds: 120
    Stay Timeout in Seconds: 240
    Initial Script:


    grz
    Timmyt
    Helmond
    Last edited by Timmyt; 25-03-2005 at 13:47.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,307
    Try disabling the Super User option, that causes your problem.

    Instead of the Super User option you can create an administrator account in the user list who has effectively the same rights as the Super User.

  8. #8

    to bad...

    Quote Originally Posted by Styno
    Try disabling the Super User option, that causes your problem.

    Instead of the Super User option you can create an administrator account in the user list who has effectively the same rights as the Super User.
    Sorry but that didnt work.. When i trie to log in (internet explorer... may be thats the problem) The login screen keeps comming up and no ftp server is visble...

    Thanks so far...

    Grz
    Timmyt

  9. #9
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,307
    Login using internet explorer:

    ftp://username:password@ip-address or DNS name

  10. #10
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,407
    a working example from LAN & WAN & SUPERUSER:

    this is my configuration thus it works.
    Attached Images Attached Images  

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  11. #11
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,307
    "hond"..... LMAO

Similar Threads

  1. "Ethernet bridge" and "Station" ???
    By arch in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 3
    Last Post: 29-10-2005, 10:08
  2. Replies: 1
    Last Post: 26-03-2005, 23:34
  3. Replies: 1
    Last Post: 17-02-2005, 09:22
  4. Replies: 12
    Last Post: 08-11-2004, 11:34
  5. Replies: 2
    Last Post: 21-04-2004, 21:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •