Results 1 to 5 of 5

Thread: Lighttpd on port 80 - HOW ? -

  1. #1

    Lighttpd on port 80 - HOW ? -

    I'm trying to host my own webpage on WL500gP. I've configured lighttpd on 8082 port.I'm able to access :
    1. lighttpd's webpage
    2. ADOS
    3. Transmission 1.22

    I'm asking:
    Is there any posibility to access my host( https://xxxx.mine.nu) trough port 80? (without to specify the port)

    Thanks!!

  2. #2
    Hi lordu,

    2 options,

    1) set the port-forwarding so, that your outside port 80 is linked to inside port 8082

    2) put the original asus website on another port (search the board for this) and put lighttpd on port 80 (through config file)

    HTH

  3. #3
    Quote Originally Posted by raas View Post
    outside port 80 is linked to inside port 8082
    What should be the local IP? Same as samba - 192.168.1.1 ???
    Last edited by lordu; 08-10-2008 at 13:27.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands - Eindhoven
    Posts
    1,767
    Quote Originally Posted by lordu View Post
    What should be the local IP? Same as samba - 192.168.1.1 ???
    you can change the webadmin port to 8080, so you can host ur server on port 80
    nvram set http_lanport=8080
    nvram commit && reboot
    if you portforward from 8082 to 80, you might have trouble with your cookies

    and yes, same as samba

  5. #5
    Quote Originally Posted by wpte View Post
    if you portforward from 8082 to 80, you might have trouble with your cookies
    YES, is true.
    I did like this:
    port 443 (default for https) --go to --8082 (lighttpd_ssl)
    port 80 (default for http) --go to-- 8081( i must implement another instance for lighttpd, without ssl, for web page, running on 8081)

    I've found-out that the cookies doesn't work

    I'll try your solution, is definitly better
    Thank you !!!

Similar Threads

  1. transmission 134-1
    By edelknecht in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 13
    Last Post: 19-09-2008, 10:15
  2. lighttpd not accessible from internet
    By raas in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2007, 21:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •