Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: Rtorrent + Ntorrent Thru SSH Solid,Complete And Working Guide.

  1. #31
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands - Eindhoven
    Posts
    1,767
    Quote Originally Posted by weixing View Post
    I can successfully start rtorrent (as seen in ps), but the torrents never start dl. Anybody know how to resolve?
    I had the same problem recently
    in my case it appeared to be a dns resolve problem.
    I'm not sure if it's your problem as well, try to do something like this command:
    nslookup google.com
    the lookup should be done in about a second (containing a few ip's belonging to google)

    does it work properly?
    if it doesn't you can specify alternate dns servers in the web-interface: ip config -> wan & lan > WAN DNS Setting
    I chose for the opendns servers(free to use), and transmission seems to work fine now

  2. #32
    Hi,

    Could somebody upload an older version? For example rtorrent 0.8.4-2. The new one doesn't seem to work for me either
    Before when I checked what is running, I saw rtorrent running as daemon, without screen. Now I see it running with screen and I believe that is the reason for not being able to connect with ntorrent.

    So, could somebody please post the previous version?

    FYI - I already changed #! /opt/bin/bash to #! /bin/sh and rtorrent runs fine, but ntorrent still doesn't connect.

    Thx,

    dp79

  3. #33
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Milano - Italy
    Posts
    164
    Mmmm... something strange's happening here.
    Since a week my rtorrent runs fine at startup under screen, but everytime i put a torrent file on the dl watched folder, on session folder I can see a new session, on work folder I can see the torrent files, but rtorrent stop working.
    With ps -axf I see only SCREEN but rtorrent is closed.

    The same problem adding a torrent file from nTorrent GUI.
    An error window appear: redstone.xmlrpc.XmlRpcExeption: a problem occurred during parsing

    I just reinstalled screen and rtorrent 0.8.6-1, replaced the startup and cfg files without success.

    Any help ?

    Thanks
    Last edited by QMax; 13-03-2011 at 09:51.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-11-2014, 14:16
  2. [How to] rtorrent & ntorrent
    By mancub in forum WL-500gP Tutorials
    Replies: 101
    Last Post: 18-12-2008, 08:21
  3. auto start of mvc in post-mount not working
    By dyonisos in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 15-09-2008, 14:26
  4. Is rtorrent working?
    By Ovydake in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2007, 10:30
  5. How to setup and get Dropbear ssh working?
    By kopi_bean in forum WL-700g Firmware Discussion
    Replies: 34
    Last Post: 20-04-2007, 00:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •