Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 116

Thread: Firmware v1.9.2.7 CR3c [Oleg]

  1. #91
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    21
    More info for you.......no reponse from net....so i manually disconnected and reconnected....heres a log


    Jan 1 11:00:13 bpalogin[102]: BPALogin v2.0.2 - portable BigPond Broadband login client
    Jan 1 11:00:13 kernel: neg fail
    Jan 1 11:00:16 bpalogin[102]: Cant connect to auth server - No route to host
    Jan 1 11:00:16 bpalogin[102]: Sleeping for 60 seconds
    Jan 1 11:00:22 udhcpc[101]: Received DHCP NAK
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Jan 1 11:00:22 bpalogin[102]: Error connecting logout auth socket - Network is unreachable
    Jan 1 11:00:22 dhcp client: nak: lease is lost
    Jan 1 11:00:22 ddns update: error connecting to members.dyndns.org:80
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Jan 1 11:00:23 dhcp client: deconfig: lease is lost
    Jan 1 11:00:26 udhcpc[101]: Entering released state
    Jan 1 11:00:56 wan: connected manually
    Jan 1 11:00:56 udhcpc[101]: Performing a DHCP renew
    Jan 1 11:00:58 udhcpc[101]: Lease of 144.132.41.152 obtained, lease time 20925
    Jan 1 11:00:58 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Jan 1 11:00:58 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Jan 1 11:00:58 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.192.15#53
    Jan 1 11:00:58 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.14#53
    Jan 1 11:00:58 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Jan 1 11:00:59 ddns update: no update needed at this time
    Feb 19 12:27:20 bpalogin[136]: BPALogin v2.0.2 - portable BigPond Broadband login client
    Feb 19 12:27:20 dhcp client: bound IP : 144.132.41.152 from 144.132.40.1
    Feb 19 12:27:29 ntp client: Synchronizing time with time.nist.gov ...
    Feb 19 12:28:05 login[145]: root login on `pts/0'
    Feb 19 12:45:04 login[148]: root login on `pts/0'
    Feb 19 12:54:13 wan: disconnected manually
    Feb 19 12:54:13 udhcpc[101]: Unicasting a release of 144.132.41.152 to 172.18.17.80
    Feb 19 12:54:13 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Feb 19 12:54:13 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Feb 19 12:54:13 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Feb 19 12:54:13 bpalogin[136]: Error connecting logout auth socket - Network is unreachable
    Feb 19 12:54:13 dhcp client: deconfig: lease is lost
    Feb 19 12:54:13 udhcpc[101]: Entering released state
    Feb 19 12:54:13 udhcpc[101]: Entering released state
    Feb 19 12:54:16 wan: connected manually
    Feb 19 12:54:16 udhcpc[101]: Performing a DHCP renew
    Feb 19 12:54:19 udhcpc[101]: Lease of 144.132.41.152 obtained, lease time 3600
    Feb 19 12:54:19 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Feb 19 12:54:19 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Feb 19 12:54:19 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.192.15#53
    Feb 19 12:54:19 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.14#53
    Feb 19 12:54:19 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Feb 19 12:54:19 ddns update: no update needed at this time
    Feb 19 12:54:20 dhcp client: bound IP : 144.132.41.152 from 144.132.40.1
    Feb 19 12:54:20 bpalogin[171]: BPALogin v2.0.2 - portable BigPond Broadband login client

    Good luck

    Adam

  2. #92
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Check your PM.

  3. #93

    How start ftp server on WL-HDD?

    Device: WLHDD
    Firmware: 1.9.2.7-3c
    Problem: No ftp

    [admin@wl-hdd /]$ lsmod
    Module Size Used by
    usb-storage 62144 0 (unused)
    sd_mod 13268 0 (unused)
    scsi_mod 70176 1 [usb-storage sd_mod]
    videodev 8304 0 (unused)
    audio 50120 0 (unused)
    soundcore 5280 0 [audio]
    printer 12620 0 (unused)
    usb-ohci 21764 0 (unused)
    usbcore 77224 1 [usb-storage audio printer usb-ohci]
    ipt_NETMAP 992 2
    ip_nat_starcraft 2224 0 (unused)
    wl 418352 0 (unused)
    et 26976 0 (unused)
    ide-disk 13524 0
    ide-probe-mod 11468 0
    ide-mod 109568 0 [ide-disk ide-probe-mod]

    [admin@wl-hdd /]$ mount
    /dev/root on / type squashfs (ro)
    none on /dev type devfs (rw)
    proc on /proc type proc (rw)
    ramfs on /tmp type ramfs (rw)
    usbfs on /proc/bus/usb type usbfs (rw)

    Syslog part:
    Jan 1 03:00:02 kernel: hda: IC25N040ATMR04-0, ATA DISK drive

    I see hard disk not mount, but it present
    What i must to do?
    Alex

  4. #94
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by AlexSuslov
    Device: WLHDD
    Firmware: 1.9.2.7-3c
    Problem: No ftp
    Alex, the problem is that my firmware does not mount your harddisk automatically, you will need to do it yourself using the post-boot script. The easiest way is to add these lines to it:
    Code:
    #!/bin/sh
    nvram set usb_storage_device=1
    This should trigger mounting your drive in 10 seconds and launching ftp/samba.

  5. #95
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    21
    What does the router do with OOB (Out of Band) packets?

    I'm having problems getting any punkbuster game to work. I have tried router with and without firewall turned on? Does it ignore OOB's?

    Thanks

    Adam

  6. #96
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Portugal/Aveiro
    Posts
    11
    HI.

    I have a problem with the router and the printer(hp deskjet 5652). In the past two days in the system log I get this info
    Code:
    Feb 22 16:03:55 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:03:55 kernel: lp_write timeout
    Feb 22 16:04:00 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:04:00 kernel: lp_write timeout
    Feb 22 16:04:05 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:04:05 kernel: lp_write timeout
    Feb 22 16:04:10 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:04:10 kernel: lp_write timeout
    Feb 22 16:04:15 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:04:15 kernel: lp_write timeout
    Feb 22 16:04:20 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:04:20 kernel: lp_write timeout
    Feb 22 16:04:25 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:04:25 kernel: lp_write timeout
    Feb 22 16:04:30 kernel: lp_wait_ready timeout
    Feb 22 16:04:30 kernel: lp_write timeout
    When I turn on the printer she prints the latest printed document. It's in Raw port 9100, USB.
    I've readed a similar problem in the previous fw version.
    Any news about this?

    My fw is 1.9.2.7-cr3c with wpa-psk my wan(2 asus and 1 toshiba) and lan has 3 laptops and 2 desktops.

    Thanks.
    Last edited by kiboko; 22-02-2005 at 19:02.

  7. #97
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by kiboko
    HI.

    I have a problem with the router and the printer(hp deskjet 5652). In the past two days in the system log I get this info
    According to your log you are trying to print via parallel port using either port 9101 or LPR.

  8. #98
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Portugal/Aveiro
    Posts
    11
    the printer is connected by usb, port 9100 in both asus laptops. No other laptop or desktop uses the printer.

  9. #99
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Portugal/Aveiro
    Posts
    11
    Problem solved. A friend of mine who also has a wl-500g and has configured his printer in parallel mode has come to my house with his laptop. I believe that was the reason why the router act like this. I've restarted the router and now everything is ok.
    thanks.

  10. #100
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2
    I Have a strange problem, I have to reset my AP sometimes. When I look with Netstumbler to my AP I see the following:

    Does anyone have seen this before?
    Attached Images Attached Images  

  11. #101
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by freestuff
    I Have a strange problem, I have to reset my AP sometimes. When I look with Netstumbler to my AP I see the following:
    Does anyone have seen this before?
    Well, looks like corrupted packets. Also, the receive signal is too strong - -28dB - have you changed output power somehow or attached external antenna?

  12. #102

    Problem with pptp

    Device: WL500g
    Firmware: 1.9.2.7 CR3c
    Problem: MPPE required, but kernel has no support :-(

    I try to connect to ISP over VPN connection.

    My options.pptp file:
    -----------------------------------------
    lock
    noauth
    nobsdcomp
    nodeflate
    require-mppe
    -----------------------------------------

    My peer file:
    -----------------------------------------
    name myname
    remotename PPTP
    ipparam quadra
    file /etc/ppp/options.pptp
    -----------------------------------------

    Files pap-secret and chap-secret exists and are correct.

    Adn I start my connection with command
    pppd pty 'pptp 10.4.0.254 --nolaunchpppd' call quadra updetach

    This that I see:
    Using interface ppp0
    Connect: ppp0 <--> /dev/pts/1
    Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Warning - secret file /tmp/ppp/chap-secrets has world and/or group access
    MPPE required, but kernel has no support.
    Connection terminated.
    :-(((

    This string is from kernel log:
    Jan 1 03:00:03 kernel: MPPE/MPPC encryption/compression module registered

    Sorry for my bad English :-(

  13. #103
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by KO(c)Tik
    This that I see:
    Using interface ppp0
    Connect: ppp0 <--> /dev/pts/1
    Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Warning - secret file /tmp/ppp/chap-secrets has world and/or group access
    MPPE required, but kernel has no support.
    Connection terminated.
    :-(((
    This is not an 1.9.2.7-3c log - either you've not upgraded firmware, or it does not belong to wl500g at all. Is this peer (server) log?
    1.9.2.7-3c supports MPPE/MPPC out of the box, no manual actions required at all - just select PPTP.

  14. #104
    Quote Originally Posted by Oleg
    This is not an 1.9.2.7-3c log - either you've not upgraded firmware, or it does not belong to wl500g at all. Is this peer (server) log?
    1.9.2.7-3c supports MPPE/MPPC out of the box, no manual actions required at all - just select PPTP.
    Sorry, can i speek russian with you? My english is to poore to discribe all my manipulations with this device

    But i can say with 100%, that firmware is 1.9.2.7-3c. This text is not a log, this is what i see on my display, when i try to connect to my VPN server by executing the following command.
    pppd pty 'pptp 10.4.0.254 --nolaunchpppd' call quadra updetach

    In /tmp/syslog.log I find the following lines:
    -----------------------------------------------------
    Jan 1 03:11:20 pppd[280]: pppd 2.4.2 started by admin, uid 0
    Jan 1 03:11:20 pppd[280]: Using interface ppp0
    Jan 1 03:11:20 pppd[280]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/1
    Jan 1 03:11:20 pptp[283]: anon log[mainptp.c:243]: The synchronous pptp option is NOT activated
    Jan 1 03:11:20 pptp[285]: anon log[ctrlp_repptp_ctrl.c:243]: Sent control packet type is 1 'Start-Control-Connection-Request'
    Jan 1 03:11:20 pptp[285]: anon log[ctrlp_dispptp_ctrl.c:721]: Received Start Control Connection Reply
    Jan 1 03:11:20 pptp[285]: anon log[ctrlp_dispptp_ctrl.c:755]: Client connection established.
    Jan 1 03:11:21 pppd[280]: Warning - secret file /tmp/ppp/pap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 03:11:21 pptp[285]: anon log[ctrlp_repptp_ctrl.c:243]: Sent control packet type is 7 'Outgoing-Call-Request'
    Jan 1 03:11:21 pptp[285]: anon log[ctrlp_dispptp_ctrl.c:841]: Received Outgoing Call Reply.
    Jan 1 03:11:21 pppd[280]: Warning - secret file /tmp/ppp/chap-secrets has world and/or group access
    Jan 1 03:11:21 pptp[285]: anon log[ctrlp_dispptp_ctrl.c:880]: Outgoing call established (call ID 0, peer's call ID 4480).
    Jan 1 03:11:21 pppd[280]: MPPE required, but kernel has no support.
    Jan 1 03:11:21 pppd[280]: Connection terminated.
    Jan 1 03:11:21 pptp[283]: anon warn[decaps_hdlcptp_gre.c:197]: short read (-1): Input/output error
    Jan 1 03:11:21 pptp[283]: anon warn[decaps_hdlcptp_gre.c:209]: pppd may have shutdown, see pppd log
    Jan 1 03:11:21 pppd[280]: Exit.
    Jan 1 03:11:21 pptp[285]: anon log[callmgr_mainptp_callmgr.c:228]: Closing connection
    Jan 1 03:11:21 pptp[285]: anon log[ctrlp_repptp_ctrl.c:243]: Sent control packet type is 12 'Call-Clear-Request'
    Jan 1 03:11:21 pptp[285]: anon log[pptp_read_someptp_ctrl.c:525]: read returned zero, peer has closed
    Jan 1 03:11:21 pptp[285]: anon log[call_callbackptp_callmgr.c:77]: Closing connection
    ------------------------------------------------------

  15. #105
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by KO(c)Tik
    Sorry, can i speek russian with you? My english is to poore to discribe all my manipulations with this device
    Sure, use private messages.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

Similar Threads

  1. Firewall not working on 1.9.2.7 CR3c?
    By bumper in forum WL-500g Q&A
    Replies: 10
    Last Post: 27-02-2005, 01:31
  2. Wl-HDD reseted nvram on 1.9.3.7 CR3c
    By hugo in forum WL-HDD Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 18-02-2005, 23:00
  3. Firmware v1.7.5.6 CR3 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 56
    Last Post: 28-07-2004, 22:11
  4. Firmware v1.7.5.6 CR4 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 29
    Last Post: 30-05-2004, 16:56
  5. Firmware v1.7.5.6 CR2.1 [Oleg]
    By Antiloop in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 18
    Last Post: 03-05-2004, 12:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •