Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 116

Thread: Firmware v1.9.2.7 CR3c [Oleg]

  1. #76
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Wettenberg [DE]
    Posts
    6

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Colonizer
    Code:
    iptables -I FORWARD -p tcp --syn -j TCPMSS --clamp-mss-to-pmtu
    i insertet it on the hidden Adminpage and finished it with enter.
    nothing happens (neither a "done" or any result with my ebay problems
    Maybe therefore he sees no output?
    The REFRESH-Button should bring a result, without ENTER before
    Last edited by pifi; 13-02-2005 at 21:32.

  2. #77
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Maracay
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by pifi
    Maybe therefore he sees no output?
    The REFRESH-Button should bring a result, without ENTER before
    You are right

    Ill try again tomorrow. Right now everything seems to be OK for me with 1.7.5.9-5

  3. #78

    Same problem as cunami

    Quote Originally Posted by Oleg
    Ok, found a bug in the code. Check your PM.
    have the same problem, please can you help me too? thanx

  4. #79
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Maracay
    Posts
    12
    @ Oleg

    the first command brings no result.
    Code:
    Chain FORWARD (policy ACCEPT 83 packets, 4316 bytes)
     pkts bytes target     prot opt in     out     source               destination         
        2   104 TCPMSS     tcp  --  *      *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          tcp flags:0x16/0x02 TCPMSS clamp to PMTU 
       36  1872 TCPMSS     tcp  --  *      *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          tcp flags:0x16/0x02 TCPMSS clamp to PMTU 
       36  1872 TCPMSS     tcp  --  *      *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          tcp flags:0x16/0x02 TCPMSS clamp to PMTU 
     1432  669K ACCEPT     all  --  *      *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          state RELATED,ESTABLISHED 
        0     0 DROP       all  --  *      *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          state INVALID 
        0     0 ACCEPT     all  --  br0    br0     0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          
       47  2444 TCPMSS     tcp  --  *      *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          tcp flags:0x06/0x02 tcpmss match 1453:65535TCPMSS set 1452 
        0     0 ACCEPT     tcp  --  ppp0   *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          tcp flags:0x16/0x02 limit: avg 1/sec burst 5 
        0     0 ACCEPT     tcp  --  ppp0   *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          tcp flags:0x17/0x04 limit: avg 1/sec burst 5 
        0     0 ACCEPT     icmp --  ppp0   *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0          limit: avg 1/sec burst 5 icmp type 8 
        0     0 ACCEPT     udp  --  *      *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0
    ebay problem still there...

    by the way, with the new Firmware i can not reply to posts here in this forum.

  5. #80
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by hellwach
    have the same problem, please can you help me too? thanx
    Check your PM.

  6. #81
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Colonizer
    @ Oleg

    the first command brings no result.
    ebay problem still there...

    by the way, with the new Firmware i can not reply to posts here in this forum.
    Have you checked other 1.9.2.7 versions? I mean 1.9.2.7-1, 1.9.2.7-2, 1.9.2.7-3b?

  7. #82
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Maracay
    Posts
    12
    the same with 3b

  8. #83
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    21
    this firmware is pretty awesome thanks, almost as good as 1.8.1.7-2a, but it still has a few bigpond issues. It boots me off the network once or twice an hour for about 5 mins...and then reconnects me automatically!

    Every firmware where i have to enter the heartbeat IP address manually, does the same thing!

    1.8.1.7-2a and 1.7.5.9 CR5 are the only exceptions where in don't have to enter a IP address, and they are the only two that pretty much work flawlessly!

    here is a log....of the latest firmware, maybe you can see something wrong?


    Jan 1 11:00:14 dhcp client: bound IP : 192.168.100.11 from
    Jan 1 11:00:14 bpalogin[110]: BPALogin v2.0.2 - portable BigPond Broadband login client
    Jan 1 11:00:17 bpalogin[110]: Cant connect to auth server - No route to host
    Jan 1 11:00:17 bpalogin[110]: Sleeping for 60 seconds
    Jan 1 11:00:21 dnsmasq[51]: DHCPINFORM(br0) 192.168.1.87 00:10:dc:e8:25:6f
    Jan 1 11:00:21 dnsmasq[51]: DHCPACK(br0) 192.168.1.87 00:10:dc:e8:25:6f beastylappy
    Jan 1 11:00:22 udhcpc[109]: Received DHCP NAK
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Jan 1 11:00:22 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Jan 1 11:00:22 bpalogin[110]: Error connecting logout auth socket - Network is unreachable
    Jan 1 11:00:22 dhcp client: nak: lease is lost
    Jan 1 11:00:23 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Jan 1 11:00:23 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Jan 1 11:00:23 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Jan 1 11:00:23 dhcp client: deconfig: lease is lost
    Jan 1 11:00:23 ddns update: error connecting to members.dyndns.org:80
    Jan 1 11:00:24 dnsmasq[51]: DHCPINFORM(br0) 192.168.1.87 00:10:dc:e8:25:6f
    Jan 1 11:00:24 dnsmasq[51]: DHCPACK(br0) 192.168.1.87 00:10:dc:e8:25:6f beastylappy
    Jan 1 11:00:26 udhcpc[109]: Entering released state
    Jan 1 11:02:14 wan: connected manually
    Jan 1 11:02:14 udhcpc[109]: Performing a DHCP renew
    Jan 1 11:02:16 udhcpc[109]: Lease of 144.132.41.152 obtained, lease time 3600
    Jan 1 11:02:17 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Jan 1 11:02:17 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Jan 1 11:02:17 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.192.15#53
    Jan 1 11:02:17 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.14#53
    Jan 1 11:02:17 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Jan 1 11:02:17 ddns update: no update needed at this time
    Jan 1 11:02:17 bpalogin[161]: BPALogin v2.0.2 - portable BigPond Broadband login client
    Jan 1 11:02:17 dhcp client: bound IP : 144.132.41.152 from 144.132.40.1
    Feb 18 16:01:12 ntp client: Synchronizing time with time.nist.gov ...
    Feb 18 16:28:28 wan: disconnected manually
    Feb 18 16:28:28 udhcpc[109]: Unicasting a release of 144.132.41.152 to 172.18.17.80
    Feb 18 16:28:28 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Feb 18 16:28:28 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Feb 18 16:28:28 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Feb 18 16:28:28 bpalogin[161]: Error connecting logout auth socket - Network is unreachable
    Feb 18 16:28:28 dhcp client: deconfig: lease is lost
    Feb 18 16:28:28 udhcpc[109]: Entering released state
    Feb 18 16:28:28 udhcpc[109]: Entering released state
    Feb 18 16:28:31 wan: connected manually
    Feb 18 16:28:31 udhcpc[109]: Performing a DHCP renew
    Feb 18 16:28:33 udhcpc[109]: Lease of 144.132.41.152 obtained, lease time 3600
    Feb 18 16:28:33 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Feb 18 16:28:33 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Feb 18 16:28:33 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.192.15#53
    Feb 18 16:28:33 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.14#53
    Feb 18 16:28:33 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Feb 18 16:28:34 ddns update: no update needed at this time
    Feb 18 16:28:35 dhcp client: bound IP : 144.132.41.152 from 144.132.40.1
    Feb 18 16:28:35 bpalogin[196]: BPALogin v2.0.2 - portable BigPond Broadband login client
    Feb 18 16:55:30 wan: disconnected manually
    Feb 18 16:55:30 udhcpc[109]: Unicasting a release of 144.132.41.152 to 172.18.17.80
    Feb 18 16:55:30 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Feb 18 16:55:30 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Feb 18 16:55:30 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Feb 18 16:55:30 bpalogin[196]: Error connecting logout auth socket - Network is unreachable
    Feb 18 16:55:31 dhcp client: deconfig: lease is lost
    Feb 18 16:55:31 udhcpc[109]: Entering released state
    Feb 18 16:55:31 udhcpc[109]: Entering released state
    Feb 18 16:55:33 wan: connected manually
    Feb 18 16:55:33 udhcpc[109]: Performing a DHCP renew
    Feb 18 16:55:36 udhcpc[109]: Lease of 144.132.41.152 obtained, lease time 3600
    Feb 18 16:55:36 dnsmasq[51]: read /etc/hosts - 4 addresses
    Feb 18 16:55:36 dnsmasq[51]: reading /tmp/resolv.conf
    Feb 18 16:55:36 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.192.15#53
    Feb 18 16:55:36 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.14#53
    Feb 18 16:55:36 dnsmasq[51]: using nameserver 61.9.128.15#53
    Feb 18 16:55:36 ddns update: no update needed at this time
    Feb 18 16:55:37 dhcp client: bound IP : 144.132.41.152 from 144.132.40.1
    Feb 18 16:55:37 bpalogin[222]: BPALogin v2.0.2 - portable BigPond Broadband login client

  9. #84
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Wesleyrpg
    this firmware is pretty awesome thanks, almost as good as 1.8.1.7-2a, but it still has a few bigpond issues. It boots me off the network once or twice an hour for about 5 mins...and then reconnects me automatically!

    Every firmware where i have to enter the heartbeat IP address manually, does the same thing!

    1.8.1.7-2a and 1.7.5.9 CR5 are the only exceptions where in don't have to enter a IP address, and they are the only two that pretty much work flawlessly!

    here is a log....of the latest firmware, maybe you can see something wrong?
    While it is still running, could you please type "ps", I just want to know if bpalogin processes around.

  10. #85
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by Oleg
    While it is still running, could you please type "ps", I just want to know if bpalogin processes around.
    ok....this may sound stupid....but how do i run "ps" ??? (i've forgotten, how to talk to the router using text commands)

    do i ping the router? do i run telnet? more info please?

    Thanks and sorry

    Adam
    Last edited by Wesleyrpg; 18-02-2005 at 09:30.

  11. #86
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Use hidden admin page - Main_AdmStatus_Content.asp

  12. #87
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Germany - Frankfurt a.M.
    Posts
    299
    ok....this may sound stupid....but how do i run "ps" ???
    Use telnet

    connect to the router

    and type ps

  13. #88
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    21
    i done what you asked......ran telnet and connected to router....

    (none) login: admin
    Password:
    [admin@(none) root]$ ps
    PID Uid VmSize Stat Command
    1 admin 652 S /sbin/init
    2 admin SW [keventd]
    3 admin SWN [ksoftirqd_CPU0]
    4 admin SW [kswapd]
    5 admin SW [bdflush]
    6 admin SW [kupdated]
    7 admin SW [mtdblockd]
    38 admin 296 S telnetd
    43 admin 448 S httpd eth1
    47 admin 356 S syslogd -m 0 -O /tmp/syslog.log -S -l 7
    48 admin 316 S klogd
    51 nobody 476 S dnsmasq
    53 admin 492 S nas /tmp/nas.lan.conf /tmp/nas.lan.pid lan
    56 admin SW [khubd]
    65 admin 272 S lpd
    67 admin 248 S p9100d -f /dev/usb/lp0 0
    69 admin 248 S p9101d -f /dev/printers/0 1
    72 admin 360 S waveservermain
    74 admin 368 S rcamdmain
    82 admin 316 S infosvr br0
    83 admin 436 S watchdog
    86 admin 360 S ntp
    109 admin 400 S udhcpc -i eth1 -p /var/run/udhcpc0.pid -s /tmp/udhcpc
    222 admin 364 S bpalogin -c /tmp/bpalogin.conf
    241 admin 364 S bpalogin -c /tmp/bpalogin.conf
    274 admin 364 S bpalogin -c /tmp/bpalogin.conf
    300 admin 364 S bpalogin -c /tmp/bpalogin.conf
    310 admin 480 S upnp -D -L br0 -W eth1
    312 admin 508 S -sh
    313 admin 372 R ps
    [admin@(none) root]$

  14. #89
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Wesleyrpg
    i done what you asked......ran telnet and connected to router....
    Thank you, I will check on that.

  15. #90
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    21
    interestingly enough, i turned router off overnight, and turned it on this morning, and found bpalogin running twice, with the ps command.

    just rebooted router again, and now bpalogin appears in the list only once!

    it seems the longer the router is turned on, the more cases of bpalogin appear?

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Similar Threads

  1. Firewall not working on 1.9.2.7 CR3c?
    By bumper in forum WL-500g Q&A
    Replies: 10
    Last Post: 27-02-2005, 01:31
  2. Wl-HDD reseted nvram on 1.9.3.7 CR3c
    By hugo in forum WL-HDD Q&A
    Replies: 3
    Last Post: 18-02-2005, 23:00
  3. Firmware v1.7.5.6 CR3 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 56
    Last Post: 28-07-2004, 22:11
  4. Firmware v1.7.5.6 CR4 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 29
    Last Post: 30-05-2004, 16:56
  5. Firmware v1.7.5.6 CR2.1 [Oleg]
    By Antiloop in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 18
    Last Post: 03-05-2004, 12:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •