Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 116

Thread: Firmware v1.9.2.7 CR3 - Now CR3b [Oleg]

  1. #76
    Quote Originally Posted by Oleg
    Well, probably you've DNS issues - i.e. sshd is trying to resolve your host name - just waut some time...
    That was the problem....

    sorry for wasting your time....
    Pipos (2xWL-500g, WDS-only mode, used as backbone for MAN network; 1xWL-500g in Client Mode with NAT)

  2. #77
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    377
    Quote Originally Posted by Oleg
    Can't understand you.
    I have not looked how the time update is realised in the FW, i meaned if it isnt possible to generate the message when update succeedet, not when he tryes to.

    Greets
    I try 3b now.
    My Stuff: WL-500g, Mapower H31x 10GB HD, Philips Webcam Vesta PRO, TerraTec Webcam PRO, USB Hub

  3. #78
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by pipos
    That was the problem....

    sorry for wasting your time....
    This is in fact dropbear 0.44test4 bug - no host lookups flag is ignored...

  4. #79

    Wireless difficulties

    Hi,

    Seems I'm th only one with problem I've described here before... and I keep on fighting it!

    So, Could some one explain to me why there are so much and identical dhcp logs? Is it normal?


    Code:
    Jan 14 13:45:23 ntp client: time is synchronized to time.nist.gov 
    Jan 14 13:46:01 dnsmasq[49]: DHCPDISCOVER(br0) 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:01 dnsmasq[49]: DHCPOFFER(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:04 dnsmasq[49]: DHCPDISCOVER(br0) 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:04 dnsmasq[49]: DHCPOFFER(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:07 dnsmasq[49]: DHCPDISCOVER(br0) 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:07 dnsmasq[49]: DHCPOFFER(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:10 dnsmasq[49]: DHCPDISCOVER(br0) 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:10 dnsmasq[49]: DHCPOFFER(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:13 dnsmasq[49]: DHCPDISCOVER(br0) 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:13 dnsmasq[49]: DHCPOFFER(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:16 dnsmasq[49]: DHCPDISCOVER(br0) 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:16 dnsmasq[49]: DHCPOFFER(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:16 dnsmasq[49]: DHCPREQUEST(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:16 dnsmasq[49]: DHCPACK(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11 ulysse
    Jan 14 13:46:16 dnsmasq[49]: DHCPREQUEST(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:16 dnsmasq[49]: DHCPACK(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11 ulysse
    Jan 14 13:46:22 dnsmasq[49]: DHCPREQUEST(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11
    Jan 14 13:46:22 dnsmasq[49]: DHCPACK(br0) 192.168.1.28 00:0e:35:39:d0:11 ulysse

  5. #80
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Spot
    Hi,

    Seems I'm th only one with problem I've described here before... and I keep on fighting it!

    So, Could some one explain to me why there are so much and identical dhcp logs? Is it normal?
    Seems, some packets are get missed by your PC, but as soon as it got an IP address - every is fine, don't think about this. If these packets are from wireless clients and they've WPA enabled, then you could try playing with wireless drivers if you don't want for messages to appear multiple times.

  6. #81
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,307
    Would it be possible to add an option to en/disable the usb speaker software (waveservermain) to the webinterface?

  7. #82
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Styno
    Would it be possible to add an option to en/disable the usb speaker software (waveservermain) to the webinterface?
    Probably.

  8. #83
    Quote Originally Posted by Oleg
    Seems, some packets are get missed by your PC, but as soon as it got an IP address - every is fine, don't think about this. If these packets are from wireless clients and they've WPA enabled, then you could try playing with wireless drivers if you don't want for messages to appear multiple times.

    Thaks oleg for your answer.

    No param can give best results for me.
    But I really suspect a compatibility issue with intel centrino... MAV is another user experimenting same problems as me...

  9. #84
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hungary
    Posts
    10

    Thumbs up 1.9.2.7-3b

    Upgraded to 3b, and my router DID reconnect after my ISP terminated the connection!

    Thanks Oleg!

  10. #85
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Delft, The Netherlands
    Posts
    62

    smb.conf missing

    Upgraded to 3b and found that /etc/smb.conf (default file was present on 2 version) was missing. This is what I used.
    Code:
    [global]
            workgroup = WORKGROUP
            guest account = nobody
            security = share
            browseable = yes
            guest ok = yes
            guest only = yes
            log level = 1
            max log size = 100
            encrypt passwords = no
            dns proxy = no
    [share]
            path = /tmp/harddisk/
    [share$]
            path = /tmp/harddisk/
            writable = yes
            force user = admin
            browseable = no
    Note that I had to change 'force user' from root to admin.

  11. #86
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by sodb
    Upgraded to 3b and found that /etc/smb.conf (default file was present on 2 version) was missing.
    This file is now produced automagically with correct options, once samba is enabled in the web interface and usb drive is plugged in. You could also customize it and save to flashfs - this way web settings will not have any effect on the file content.

  12. #87
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Delft, The Netherlands
    Posts
    62
    Oops, I just did not see the whole new Sambe GUI under USB Applications. I installed samba manually. I give it a try through the user interface.

  13. #88
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Quote Originally Posted by Styno
    Would it be possible to add an option to en/disable the usb speaker software (waveservermain) to the webinterface?
    Styno, I'm a bit lazy. So, add these lines to post-boot instead:
    Code:
    killall waveservermain
    rmmod audio
    rmmod soundcore

  14. #89

    SSH trouble

    Hello!

    When I upgraded 1.9.2.7-2 to 1.9.2.7-3b, I had a trouble with SSH access - it is not working now.

    In log I have messages like this:
    Jan 16 21:06:53 dropbear[103]: Child connection from 192.168.1.65:4741
    Jan 16 21:06:58 dropbear[103]: password auth succeeded for 'pluto'
    Jan 16 21:06:58 dropbear[103]: exit after auth (pluto): bad buf_getbyte

    How can I make SSH work?

  15. #90
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Russian Federation
    Posts
    8,353
    Use another ssh client software, there seems to be a bug in the dropbear.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Similar Threads

  1. Firmware v1.9.2.7 CR1 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 53
    Last Post: 14-04-2005, 00:26
  2. Firmware v1.9.2.7 CR2 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 64
    Last Post: 11-01-2005, 19:22
  3. Firmware v1.7.5.9 CR2 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 38
    Last Post: 06-10-2004, 09:12
  4. Firmware v1.7.5.6 CR2 [Oleg]
    By Oleg in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 37
    Last Post: 05-05-2004, 04:10
  5. Firmware v1.7.5.6 CR1 [Oleg]
    By Antiloop in forum WL-500g Firmware Releases
    Replies: 15
    Last Post: 07-04-2004, 18:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •