Results 1 to 4 of 4

Thread: USB Harddisc

  1. #1

    Smile USB Harddisc

    Can someone help me connecting my 1TB WD My book HD??
    Im using the latest firmware from oleg 1.9.2.7-10.
    Please

  2. #2
    I also have a 1TB WD MyBook. Connected to a 500gP and it will only see 500 GB. So i'm thinking to split the 1TB into smaller partitions.

  3. #3
    I trying to install a hdd on my asus

    this is what comes up
    [admin@WL-001E8C6C8F08 root]$ df
    Filesystem 1k-blocks Used Available Use% Mounted on
    /dev/root 3072 3072 0 100% /
    /dev/discs/disc0/part1 976760000 95800 976664200 0% /tmp/mnt/disc0_1



    I should have been:
    [admin@blechbuechse root]$ df
    Filesystem 1k-blocks Used Available Use% Mounted on
    /dev/root 3008 3008 0 100% /
    /dev/discs/disc0/part1 75398848 683812 70884940 1% /tmp/harddisk[admin@blechbuechse root]$
    The problem is that it says tmp/mnt/disc0 ´and it should say tmp/harddisk

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    3,805
    read the list of changes in the 9th version of the Oleg's firmware

Similar Threads

  1. linuxrc bug? - WL-500g not booting from usb drive with hub
    By daniel632 in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 5
    Last Post: 14-03-2012, 16:28
  2. Unstable boot from USB
    By Tamadite in forum WL-500g Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 20-08-2008, 16:19
  3. 7.09 + USB + hotplug
    By oilinki in forum WL-700g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 18-11-2007, 13:51
  4. Wl500g > 2 USB and 1 LPT Printer
    By Trebron in forum WL-500g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 27-01-2006, 23:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •