Results 1 to 2 of 2

Thread: FTP and speed question

  1. #1

    FTP and speed question

    Hi there,

    After reading all about wl-hdd in this forum(it's not much :-( and less to find on the rest of the internet or google failed on me), I have some q.

    I'm using firmw. 1.2.3.0, running XP (ok, maybe that's the mistake), using a Speedtouch 510 configured as router, dhcp etc etc. and a 10/100 hub. No wireless connections.

    When using firmw. 1.1.2.2 I noticed only 10Mb led was lighting(constantly) up on wl-hdd. After upgrading it lights only up when transferring data(ofcourse) but why does it show 10Mb instead of 100? Is there a way to configure it for 100 as with a NIC?

    I can't get FTP to work. I followed instructions on the forum, made a NAPt entry on my router, but the only thing shows up is a "file" permission denied.
    I tried it from my browser an also from a ftp program. Any clues here?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Ik think there is a bug in the 1.2.3.0. firmware. For me it's also not possible to use disk shares with my user name. Only if guest account is enabled on wl-hdd i can reach the shares. Maybe this also effects ftp? Or is ftp only anonymous? Does anyone know?

Similar Threads

  1. Speed on WAN port.
    By spam.noname in forum WL-500g Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 27-11-2005, 19:41
  2. WL-HDD IDE Speed -- Could be faster?
    By vicolo in forum WL-HDD Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 18-09-2005, 16:37
  3. Connection speed
    By daninor in forum WL-500g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 14-08-2005, 20:10
  4. speed problems
    By Snigel in forum WL-500g Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 16-06-2005, 15:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •