Results 1 to 2 of 2

Thread: USB speaker problem

  1. #1

    USB speaker problem

    Hello USB experts!

    I am using AC powered USB speakers with my Asus wl-500gP at one location.
    I want to activate the speakers remotely at another location.
    The problem is that the USB speakers get activated only by powering on the Asus. Asus reboot or Hub powering (using add'l Hub with USB speakers connected) won't help.

    Is there a possibility to hard initialize the Asus USB port(s)? Or is there a way to simulate a USB activation signal for my USB speakers? Thanks for any ideas!

  2. #2

    Problem solved

    I just removed the external button/indicator electronics board and now the USB sound device is recognized smoothly.

Similar Threads

  1. linuxrc bug? - WL-500g not booting from usb drive with hub
    By daniel632 in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 5
    Last Post: 14-03-2012, 16:28
  2. Unstable boot from USB
    By Tamadite in forum WL-500g Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 20-08-2008, 16:19
  3. 7.09 + USB + hotplug
    By oilinki in forum WL-700g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 18-11-2007, 13:51
  4. WL-500gP and Asus support experience
    By Blezi in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 03-12-2006, 13:59
  5. Problem mit Printer und HD am Usb Hub...
    By Sidd in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 4
    Last Post: 29-03-2006, 18:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •