Results 1 to 3 of 3

Thread: problem to installed packages

  1. #1

    problem to installed packages

    Hi,

    i try to install nano's ipkg but i have got always this problem:
    Code:
    : Operation not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/share/terminfo/n/news31-o to '../n/nwp513
    -o': Operation not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/terminfo to '../share/terminfo': Oper
    ation not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libncurses.so to 'libncurses.so.5': O
    peration not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libmenu.so to 'libmenu.so.5': Operati
    on not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libform.so.5 to 'libform.so.5.6': Ope
    ration not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libpanel.so.5 to 'libpanel.so.5.6': O
    peration not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libform.so to 'libform.so.5': Operati
    on not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libncurses.so.5 to 'libncurses.so.5.6
    ': Operation not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libpanel.so to 'libpanel.so.5': Opera
    tion not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/lib/libmenu.so.5 to 'libmenu.so.5.6': Ope
    ration not permitted
    ipkg: Cannot create symlink from ./opt/bin/rnano to 'nano': Operation not permit
    ted
    please help

    bye

    Herc.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    South Florida USA
    Posts
    1
    I'm having the same problem. Does anyone have suggestions? ipkg is installed and updated. Thanks.

  3. #3
    Did you already try creating those symlinks manually?
    This is what I've got for one of your erroring files:

    Code:
    [admin@ROUTER root]$ ls -all /opt/lib/terminfo
    lrwxrwxrwx    1 admin    root           17 Mar  9 02:07 /opt/lib/terminfo -> ../share/terminfo

Similar Threads

  1. lighttp and php tutorial
    By theboy50 in forum WL-500g/WL-500gx Tutorials
    Replies: 29
    Last Post: 30-01-2008, 19:03
  2. Oleg's 1.9.2.7-7f - problem with installing nano, screen, mc
    By Julian in forum WL-500gP Firmware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 22-08-2007, 06:32
  3. installed packages not found
    By bowmore in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 20-07-2007, 00:44
  4. WL-500gP and Asus support experience
    By Blezi in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 03-12-2006, 13:59
  5. Webtools - Configure installed Unslung and other packages
    By Styno in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 22
    Last Post: 20-04-2005, 08:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •