Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: Use Torrential as web interface for Enhanced-Ctorrent:)

  1. #16

    Canґt start AppWeb

    Hi, need a little help here. I donґt seem to get appweb started. When I run /opt/etc/init.d/S81appweb i says nothing, and goint to http://192.168.1.1:7777/ gives no reply. The log file says:

    default:1 main Error: Can't load /opt/lib/libphp5Module.so
    Reason: "File not found"
    default:1 main Error: Bad directive "LoadModule" at line 79 in /opt/var/appWeb/appWeb.conf
    default:1 main Error: Can't configure server using /opt/var/appWeb/appWeb.conf
    default:1 main Error: Can't configure the server, exiting.
    Which does not sound very good. The thing is I checked in the /opt/lib, and there is clearly a file named libphp5Module.so there. Donґt understand why it says "file not found". Ideas or clues, anyone? Thank you in advance.

  2. #17
    I ran into a problem getting this error message from appweb:

    default:1 pool.1 Error: 400 "Bad Request" for "/torrential/dyn_process.php", file "": Bad content length

    the solution turned out to be changing the LimitRequestBody parameter (actually just un-commenting it) in /opt/var/appWeb/appWeb.conf

    Other than this I have had to do nothing other than what was said in this thread to get it to work. Good stuff!

    Edit: Although things appeared to be working fine with the newest (unstable) release of enhanced-ctorrent, download speeds were extremely low (~2kb/s). This was fixed by downgrading enhanced-ctorrent to dnh2.3 which has been recommended elsewhere.

    Another thing I found is that it is a good idea to log out immediately after resuming a stopped torrent. The reason for this is that appWeb takes up 50% cpu while enhanced-ctorrent is crc-checking the partially downloaded data to determine its progress. Until you log out that is. Then enhanced-ctorrent gets all of the cpu which means it can start downloading all the sooner.
    Last edited by AverySimonsen; 15-02-2008 at 10:01. Reason: update

  3. #18

    can you help me ?

    in brouser i have this problem :
    Code:
    Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_be1a10a7d22d1d500e79806882d9ed2d, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /opt/var/appWeb/web/torrential/inc_security.php on line 2
    
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /opt/var/appWeb/web/torrential/inc_security.php:2) in /opt/var/appWeb/web/torrential/inc_security.php on line 2
    
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /opt/var/appWeb/web/torrential/inc_security.php:2) in /opt/var/appWeb/web/torrential/inc_security.php on line 2
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/var/appWeb/web/torrential/inc_security.php:2) in /opt/var/appWeb/web/torrential/inc_security.php on line 5
    in error log (/opt/var/appWeb/logs/error.log) i find this :
    Code:
       default:1 pool.0  Error: 404 "Not Found" for "/torrential", file "/opt/var/appWeb/web/torrential": Can't access URL
       default:1 pool.0  Error: 404 "Not Found" for "/torrential/", file "/opt/var/appWeb/web/torrential/": Can't access URL
       default:1 pool.1  Error: 404 "Not Found" for "/torrential/7777/torrential/index.php.", file "/opt/var/appWeb/web/torrential/7777/torrential/i$
       default:1 pool.0  Error: 404 "Not Found" for "/favicon.ico", file "/opt/var/appWeb/web/favicon.ico": Can't access URL
       default:1 pool.2  Error: 404 "Not Found" for "/torrential/function.session-start", file "/opt/var/appWeb/web/torrential/function.session-star$
       default:1 pool.2  Error: 404 "Not Found" for "/torrential/", file "/opt/var/appWeb/web/torrential/": Can't access URL
    i do the "chmod 777" file by file ... not change. still error

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Изменения в веб-интерфейсе - Custom Web Interface?
    By khorus in forum Russian Discussion - РУССКИЙ (RU)
    Replies: 112
    Last Post: 07-07-2012, 00:32
  2. Web interface
    By Alanjan in forum Dutch Discussion - Nederlands
    Replies: 0
    Last Post: 21-12-2005, 12:41
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-05-2005, 21:20
  4. web interface loads only occasionally during boot
    By oferlaor in forum WL-500g Q&A
    Replies: 5
    Last Post: 18-10-2004, 11:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •