Search:

Type: Posts; User: oldfieldso

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    1,255

    My word of appreciation

    Just upgraded the firmware of my 500b again, now my webcam delivers 640x480 which means the same field of view but with a lot of added detail, mine is a Philip ToUCam Pro.

    It really shows the...
  2. Replies
    14
    Views
    28,009

    Try to do a reset, and then downgrade the...

    Try to do a reset, and then downgrade the firmware to standard ones, and do a reset again.

    Maybe the difference is due to v2 vs. the oldest hardware.
  3. Replies
    14
    Views
    28,009

    yes, thanks for your tips.

    yes, thanks for your tips.
  4. Replies
    14
    Views
    28,009

    Problem solved!

    Finally, I solved the problem, I manually removed that wl module and install it again, it works now... just wonder if I have to do this everytime I restart it... anyway, better than nothing.

    Now,...
  5. Replies
    14
    Views
    28,009

    wl.o ?

    is it the problem? but I can't find modprobe....

    [admin@(none) /]$ lsmod
    Module Size Used by
    usb-storage 62144 0 (unused)
    sd_mod 13268 0...
  6. Replies
    14
    Views
    28,009

    Since going back to older firmware does not help...

    Since going back to older firmware does not help much, I moved on to use the latest, everything seems fine except wireless again, I telnet into the box and see the following:

    == BEGIN ==
    Jan 1...
  7. Replies
    14
    Views
    28,009

    wireless not working

    Dear all,

    Thanks for the great work here, it shows the power of open source!!!!

    My wl-500b is a very old one, and I tried to upgrade to it to support maybe a httpd or something like that, and I...
Results 1 to 7 of 7