Search:

Type: Posts; User: piri

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    202
    Views
    133,022

    Sticky: pin10 did the trick ... :cool:

    pin10 did the trick ... :cool:
  2. Replies
    202
    Views
    133,022

    Sticky: recovery mode with 2 subnets -- router dead?

    hi,

    i experimented with a new dd-wrt version on my wl-500g and after reboot my router did not respond anymore (power led on, radio off, connected lan on) and is not pingable

    it's a wl-500g with...
  3. thanks for your reply! do you have a...

    thanks for your reply!



    do you have a how-to how-to do that? :-)



    hmmm, to tell a mac user that he shall buy a pc ....;)
  4. HFS+ support?

    hey,

    is there a chance that a HFS+ formatted hdd is supported by upcoming oleg's firmwares ... i've read somewhere in the forum that it's currently not supported and that hdds shall be formatted...
  5. Replies
    53
    Views
    44,297

    hmmm, tried both tkip and aes only, but didn't...

    hmmm, tried both tkip and aes only, but didn't work....
    only when unhiding SSID with those settings you can connect, but without a password (i.e. no encryption at all!!!) - seems that the whole wpa...
  6. Replies
    53
    Views
    44,297

    tried official asus 1.9.2.7. fw and didn't work...

    tried official asus 1.9.2.7. fw and didn't work either.

    sorry for blaming you oleg :-/
  7. Replies
    53
    Views
    44,297

    wpa-psk with tkip+aes

    since the firmware upgrade my wireless connection in ap mode with wpa-psk (tkip+aes) encryption won't come up anymore.
    only wep is working correctly....

    cheers, thomas.
  8. Replies
    53
    Views
    44,297

    dnsmasq and starcraft

    oleg, you're the greatest, this firmware fixed the dnsmasq/starcraft problem for me :)

    loadsa cheers, thomas.
  9. Replies
    23
    Views
    10,603

    yep thanks, have tried this as well,...

    yep thanks, have tried this as well, unfortunately with no effect....



    noop, didnt...

    I don't know what it is, but as long as I've got starcraft enabled everything is working as should...
  10. Replies
    23
    Views
    10,603

    on the router $ nslookup www.chupa.nl...

    on the router

    $ nslookup www.chupa.nl 127.0.0.1
    Server: localhost.localdomain
    Address: 127.0.0.1

    Name: www.chupa.nl
    Address: 217.67.235.46
  11. Replies
    23
    Views
    10,603

    no effect with above command... also iptables...

    no effect with above command...
    also iptables output for INPUT and OUTPUT chains does not differ for both options (starcraft enabled/disabled)

    the answer might be found in those suspect...
  12. Replies
    23
    Views
    10,603

    disabled starcraft and issued both commands, but...

    disabled starcraft and issued both commands, but no change...

    but lsmod doesnt show these modules anyway....

    when enabled though both modules show up, the ip_nat_starcraft module in unused...
  13. Replies
    23
    Views
    10,603

    starcraft(battle.net)

    i think i found the reason....

    found out that only when I disable the Starcraft(Battle.Net) option in the DMZ properties page of the web console, the problem of not resolving DNS entries between...
  14. Replies
    23
    Views
    10,603

    thanks oleg, i suspected that.... here is my...

    thanks oleg, i suspected that....

    here is my dnsmasq.conf:


    user=nobody
    interface=br0
    dhcp-leasefile=/tmp/dnsmasq.log
    dhcp-range=lan,192.168.1.2,192.168.1.254,86400
    read-ethers
  15. Replies
    23
    Views
    10,603

    Oleg, can you please explain what services are...

    Oleg, can you please explain what services are responsible for DNS and DHCP for LAN/WLAN that I can take a closer look into.

    It's still so that after a router reboot a WAN DNS lookup is not...
  16. Replies
    23
    Views
    10,603

    Now I got it: DNS requests from WAN to LAN/WLAN...

    Now I got it: DNS requests from WAN to LAN/WLAN are not processed anymore, i.e. www.chupa.nl is pingable on the router, but not on the client machines (hostname not found).
    I tried to restart...
  17. Replies
    23
    Views
    10,603

    First of all thanks a lot guys for all your...

    First of all thanks a lot guys for all your help!!!



    No, to be on the safe side I entered all settings manually...


    Only the one from WL-500g, which is enabled by default...
  18. Replies
    23
    Views
    10,603

    Thanks for your quick replies guys, In the...

    Thanks for your quick replies guys,

    In the meantime I tried the following:

    - Resetting the router to defaults, rebooting
    - Making a "clean" install of 1.8.1.7-3 via recovery tool
    - Resetting...
  19. Replies
    23
    Views
    10,603

    I just found out that it also must have something...

    I just found out that it also must have something to do with DNS resolution:

    - After rebooting only websites that I surfed before reboot seem to work (must be somewhere in a cache), all others...
  20. Replies
    23
    Views
    10,603

    wan port dies - or not???

    hey!

    I'm not sure if it's the famous "wan dies" issue but I have the following problem:

    - Wl-500g running in Homegateway mode connected to Cable Modem with fixed IP and fixed DNS
    - Running the...
  21. Thread: [USB] Printers

    by piri
    Replies
    141
    Views
    188,182

    Tested: WORKING Model: WL-500g Firmware:...

    Tested: WORKING
    Model: WL-500g
    Firmware: 1.7.5.9-4 [oleg]

    Parallel Port: YES (working with RAW on 9100)
    URL To manufacturer: http://www.canon.com
    URL To product:...
  22. Replies
    2
    Views
    8,094

    Hey, (1) A good place to start and to download...

    Hey,

    (1) A good place to start and to download the rootfs is oleg's step by step howto on http://wl500g.dyndns.org

    (2) As an example I have my 256MB usb stick partitioned into

    - a 230MB fat...
  23. 1: yes 2: yes 3: yes Not getting connection....

    1: yes
    2: yes
    3: yes

    Not getting connection.

    I have the same problem like you.
    I's not working even when assigning static 192.168.2.x IP's to the wireless MAC.

    It's only working with...
  24. Replies
    18
    Views
    12,355

    antiloop, when we use this firmware, can we...

    antiloop,

    when we use this firmware, can we use it together with the USB root fs for 1.7.5.6-CR2?

    i'm quite confused what comes from the firmware and what from the external USB source....at...
  25. Replies
    9
    Views
    6,750

    Technik and erik_bies (and oleg of course ;) ) ...

    Technik and erik_bies (and oleg of course ;) )

    thanks guys, knoppix with qtparted did the job! now running with oleg's 1.7.5.6-CR2 on the cruzer :)

    you do a great job out there m8s,
    cheers,...
Results 1 to 25 of 32
Page 1 of 2 1 2