Search:

Type: Posts; User: Snigel

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Wan port dies, regardless of firmware or port speed

    I've been trying several of the latest oleg firmwares, my wan-port still dies during high traffic (I'm on 10/10mbit). The speed is auto-detected to 10mbit, but I've also tried locking it to 10mbit...
  2. Replies
    26
    Views
    13,709

    Touch the chip while the router is working, feel...

    Touch the chip while the router is working, feel which one is hot. Cool that chip.
  3. Thread: Slow wlan

    by Snigel
    Replies
    1
    Views
    2,021

    It's been a couple of months and a couple of...

    It's been a couple of months and a couple of firmwares without any difference, currently I'm running 1.9.2.7-6b-CDMA-1.61 which seem to be the slowest yet, 500-800kb/s using 54mbit and perfect...
  4. Replies
    5
    Views
    4,537

    Yeah, I thought so too, because it couldn't...

    Yeah, I thought so too, because it couldn't really store all that. But it got a filename and fixed size, that's what confused me.
  5. Replies
    5
    Views
    4,537

    Well I didn't have any memory connected to the...

    Well I didn't have any memory connected to the router at this moment and I had also uploaded a new firmware. I couldn't do anything with the file though, wonder what it could be, I'll open it with a...
  6. Replies
    26
    Views
    13,709

    Well but it didn't improve my gzip times either,...

    Well but it didn't improve my gzip times either, would be some difference between 125mhz and 200mhz at gziping my 6mb file.
  7. Replies
    26
    Views
    13,709

    I tried to benchmark speed, but I found no...

    I tried to benchmark speed, but I found no benchmark. Instead I gziped a 6mb file, took me 1 minute with 200 or 125 setting.
  8. Replies
    26
    Views
    13,709

    I just tried nvram nvram set clkfreq=200 nvram...

    I just tried nvram
    nvram set clkfreq=200
    nvram commit
    reboot

    but dmesg still tells me that it's at 125mhz and 80+ bogomips, what am I doing wrong?
    nvram get clkfreq gives me 200
  9. Replies
    5
    Views
    4,537

    192.168.1.1:7777 downloads a big file?

    I did a typo when I was going to connect to my webcam, instead of typing 7776 I typed 7777 and ended up downloading a 27mb big .exe file named ckszd8sw-1.exe, I couldn't execute it though, wondering...
  10. Thread: Slow wlan

    by Snigel
    Replies
    1
    Views
    2,021

    Slow wlan

    I only get about 1000KB/s over my wlan.
    In reviews the router can push about 20mbit/s which is about 2.4mb/s.
    I've tried being from 1m to 10m away. Doesn't make any bigger difference.

    There...
  11. Thread: speed problems

    by Snigel
    Replies
    6
    Views
    3,580

    That's wired. Wireless gets about 1200KiB/s...

    That's wired.

    Wireless gets about 1200KiB/s using 54mbit where the same computer gets about 2000KiB/s on a Netgear 54mbit, so yes I have speed issues with wlan too, but not as big.
  12. Thread: speed problems

    by Snigel
    Replies
    6
    Views
    3,580

    speed problems

    Tried olegs newest firmware today, have had speedproblems for many versions now.

    network -> router -> computer seem to top out at approx 1800kib/s, tried a direct connection without the router and...
  13. Replies
    91
    Views
    28,789

    Yup, my wl500g is connected via the wanport to a...

    Yup, my wl500g is connected via the wanport to a switch. So it accesses both the rest of my network and internet throug wan.
  14. Replies
    91
    Views
    28,789

    Well, I have things a bit strange connected, so...

    Well, I have things a bit strange connected, so it's actually both internet and lan from some other computer coming through wan.

    My internet is 10mbit, that's not the real problem. But it dies...
  15. Replies
    14
    Views
    10,374

    USB 2.0, this could be interesting :) Soon we...

    USB 2.0, this could be interesting :)

    Soon we have a little nice computer there.
  16. Replies
    91
    Views
    28,789

    Too bad that this issue also is when high speed...

    Too bad that this issue also is when high speed is going through wan with one connection :/
  17. Replies
    25
    Views
    12,986

    Tried to understand as good as possible from the...

    Tried to understand as good as possible from the Czech readme.txt, I couldn't find anything about Wondershaper. Is there something similar there or do I have to add manual?


    edit: looked through...
  18. Replies
    25
    Views
    12,986

    Interesting, where to find documentation? The...

    Interesting, where to find documentation? The readme I saw was not in English. But is it integrated in openwrt as default? Anyone tried it with success?
  19. Replies
    14
    Views
    10,374

    Same hardware, wl500g vs wl500gx

    Does somebody know?

    http://event.asus.com/computex2004/products/wl/wl_500gx/overview.htm

    Could be interesting if we were able to activate more than 54mbit
  20. Replies
    25
    Views
    12,986

    It seems that the interest for this died :/...

    It seems that the interest for this died :/
    Wondershaper is really interesting for anyone on dsl though.
  21. Replies
    56
    Views
    18,880

    This is interesting though. First my router...

    This is interesting though.

    First my router works fine, not the speedproblems on wan, or the port dies issue either. Everything is fine.

    My friend changes some settings, router is unable to be...
  22. Replies
    56
    Views
    18,880

    thund3rman, how are your speeds through wan? At...

    thund3rman, how are your speeds through wan? At 100mbit I get about 4.5MB/s
  23. Replies
    56
    Views
    18,880

    I get many ip adresses from my new dsl isp. So I...

    I get many ip adresses from my new dsl isp. So I connect the router and a commputer to the modem (the modem has many ports). When I try to transfer files between me and the computer behind the...
  24. Replies
    202
    Views
    132,081

    Sticky: Yes, but I noticed something strange though. I...

    Yes, but I noticed something strange though. I connected a cable to the wan port, the led lit, but the router said that nothing was connected. So I can't get any connection. But the other ports and...
  25. Replies
    202
    Views
    132,081

    Sticky: IT WORKS IT WORKS. I don't know how to thank...

    IT WORKS IT WORKS.

    I don't know how to thank you. But I really appreciated this.
    Thank You

    Maybe we should add the restoration firmware to the others.

    //Adam.
Results 1 to 25 of 70
Page 1 of 3 1 2 3