Search:

Type: Posts; User: zerocrash

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    77
    Views
    90,266

    Tested: WORKING! Model: WL-500g Firmware:...

    Tested: WORKING!
    Model: WL-500g
    Firmware: 1.9.2.7-7g

    Device
    Brandname: Brother
    Brandtype: HL-5140 Laser Printer
    LPT OK - See manual how to set printer in XP.
    RAW OK
  2. Replies
    0
    Views
    1,157

    Non-UPNP-ports is being forwarded?!

    Hi there.

    I got this funny thing in my router going on... It won't delete the old forwarded ports which isn't being forwarded anymore! :confused:

    Can anybody help me out here?

    See my...
  3. Replies
    10
    Views
    19,103

    Any news on this? Or are we going to update the...

    Any news on this? Or are we going to update the FW to make a complete reset of the iptables to get rid of the old entries that's not valid anymore?
  4. Hi there. (First of all - sorry my english really...

    Hi there. (First of all - sorry my english really stinks but i hope you get the point... ;) )

    At first - do you have Windows' XP firewall-feature turned ON?! If you do - turn it OFF!

    Second -...
  5. Thread: FTP Server

    by zerocrash
    Replies
    5
    Views
    3,040

    Mount the cable from xDSL-modem into WAN-port and...

    Mount the cable from xDSL-modem into WAN-port and then forward your ftp port (port 21 standard) to your computer which run as a ftp-server...
  6. Replies
    8
    Views
    4,022

    THis thing also happens at my router - but this...

    THis thing also happens at my router - but this is only then the ISP is updating my cable-modem or shutting down the i-net due to updating or maintaince... Then the router will get an ip...
  7. Replies
    2
    Views
    1,931

    This only means that you have the MSN-Messenger...

    This only means that you have the MSN-Messenger client running - and it's this program which requests ping to the server mentioned above - the xxx.msgr.hotmail.com. This has NOTHING todo with some...
  8. Plz help... Seeking help or HOW-TO guide to the Port Trigger

    Hi folks...

    Can anyone plz explain how the Port Trigger is properly set up to use ports for BearShare. My incoming port i forwarded to my local ip - and works fine. But the port Trigger function...
  9. Replies
    1
    Views
    1,705

    Not anyone who can help me solve this? I don't...

    Not anyone who can help me solve this?

    I don't want to buy some new hardware - so should i just leave it here?
  10. Replies
    1
    Views
    1,705

    Newbie and USB-stick + router... DOH!

    Hi all... i got this problem and i can't find a answer to it - so i hope you guys could help me out on this.

    I connect my USB-stick to my WL500g and open up the Statuslog and find this - it seems...
  11. Replies
    4
    Views
    2,834

    Weird...

    Hi, i'll just comment on this subject - 'cause i also am using the 1.9.2.7-3c fw - and am uploading through SmartFTP - with Passive Mode enabled, and i don't have any problems. Just a comment - but...
  12. Replies
    39
    Views
    49,138

    Connection 2 USB

    Hi,

    If i'm right - there's a HOWTO-guide on this subject at the forum - somewhere...

    Searching......... found 1 result...

    http://wl500g.info/showthread.php?t=1779

    I know that this guide...
  13. Replies
    6
    Views
    2,668

    Upgrade your router to the newest FW 1.9.5.0 - it...

    Upgrade your router to the newest FW 1.9.5.0 - it should fix the problem... I've no problem with getting DNS-info from my ISP through WL-500g
  14. U're able to set WL-500g as PNP-configurable......

    U're able to set WL-500g as PNP-configurable... just login in on your router go to IP-config ->Misc ->Enable UPNP - and then Azureus will configure itself through WinXP - if you have enabled UPNP in...
  15. Replies
    2
    Views
    1,743

    I think i might try that... Thx for the advice......

    I think i might try that... Thx for the advice... :D

    Greets
  16. Thanks... :D

    Thanks... :D
  17. Hi - where to get this fix?

    Hi - where to get this fix?
  18. Replies
    1
    Views
    2,141

    Iptables? Just a guess, but i think that it could...

    Iptables? Just a guess, but i think that it could be fixed by that.. but i'm not a "geek" into those iptables so i'm sorry i can't help you further...
  19. Replies
    6
    Views
    2,685

    Hi, i was in the same problem with telnet to the...

    Hi, i was in the same problem with telnet to the router, with the org. firmware from asus... I think that it has to with - and only a guss - that OLEGs firmware is running Linux? Don't know but i...
  20. Hi, i'm in about the same problem as you are......

    Hi, i'm in about the same problem as you are... My CABLE-connection is being dropped by the WL-500g every 2 hours with the FW 1.9.4.0 - but it didn't with the earlier version which followed the...
  21. Replies
    2
    Views
    1,743

    Wondering why my WL-500g keeps restarting?

    Hi everybody..

    I'm hoping that somebody can please help me with this topic 'cause i don't get it.

    My WL-500g is running the 1.9.4.0-firmware but after i updated from the earlier version -...
Results 1 to 21 of 22