Search:

Type: Posts; User: freakazoid87

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    152
    Views
    128,630

    hei man... found solution (think you should...

    hei man...

    found solution (think you should include it in tutorial)

    http://www.mattgibson.ca/2009/11/05/fix-dd-wrt-lighttpd-error-server-c-1105-fdevent_init-failed-on-asus-wl-500/

    THANKS FOR...
  2. Replies
    152
    Views
    128,630

    i can send you .conf and S80lighttpd if you'll...

    i can send you .conf and S80lighttpd if you'll like...

    only thing that it sais when i start it is:

    init.d]$ ./S80lighttpd restart
    Starting web server: lighttpd
    init.d]$

    but the server...
  3. Replies
    152
    Views
    128,630

    nope

    Thanks for all the help but that didnt work. I suspected that the "rm /opt/etc/lighttpd/conf.d/* " didnt look to good, so i removed lighttpd and then reinstalled without includin rm... in the file,...
  4. Replies
    152
    Views
    128,630

    I know it's odd... i've used your and... (?) the...

    I know it's odd... i've used your and... (?) the other tutorial more than once...
    and they worked! (not counting mysql, which i didn't need)

    If you have a spare WL500-gp, you can try to install...
  5. Replies
    152
    Views
    128,630

    root]$ lighttpd -t -f...

    root]$ lighttpd -t -f /opt/etc/lighttpd/lighttpd.conf
    Syntax OK
    root]$

    anything else?
  6. Replies
    152
    Views
    128,630

    thanks for the quick reply...

    When I insert

    lighttpd -D -f /opt/etc/lighttpd/lighttpd.conf

    there's no reply... it does nothing...
  7. Replies
    152
    Views
    128,630

    Hi, thank you for this how to, I used it more...

    Hi,

    thank you for this how to, I used it more than once, but now when i install it... (with lighttpd 1.4.24-1) the lighttpd does not want to start... i think it starts only after the installl......
Results 1 to 7 of 7