Search:

Type: Posts; User: ceesmf

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    27
    Views
    26,226

    Hi Holo, no, unfortunetely no battery, and...

    Hi Holo,

    no, unfortunetely no battery, and also no space to add one,
    Its , at your choice, an AP and bridge at the same time
    I even managed to run my tomtom navigator maps from it albeit a...
  2. Replies
    27
    Views
    26,226

    Hi Holo

    I searched a long time too , till I found Mycom stock them (Comptech not !)
    AS you can see from the photo, pretty small, slighty bigger than the 2,5 inch harddisk, it runs on 5V, 2A adapter, I use...
  3. Replies
    27
    Views
    26,226

    next, Since yesterday, the A716 refuses to...

    next,
    Since yesterday, the A716 refuses to connect to either the wl500g and the Wl-hdd with WEP enabld, even after a hard reset. Connection without WEP, no problem
  4. Replies
    27
    Views
    26,226

    Antiloop, Here are the photo's seems I can...

    Antiloop,

    Here are the photo's
    seems I can only attach one at a time
  5. Replies
    27
    Views
    26,226

    Antiloop, I can do that after the weekend, ...

    Antiloop,
    I can do that after the weekend, bought it without hdd, so "no seal" got it from Mycom, most shops of them stock them now (afak the only in the Netherlands) paid 129 excl HDD, the USB...
  6. Replies
    27
    Views
    26,226

    Hi Antilloop Today I could finally lay my hand...

    Hi Antilloop

    Today I could finally lay my hand on the WL-HDD ,btw great machine, and guess what, the A716 connects , even at channel 6, with 11 mb, beats me, I'm quit sure the WL-HDD is using the...
  7. Replies
    27
    Views
    26,226

    Hi Antiloop Did some testing on wrt54g too,...

    Hi Antiloop

    Did some testing on wrt54g too, indeed most of the time connection drops to 2 or 1 mbit, although i had some stable connections at 11mbits, once connected at 11 mbits it stays...
  8. Replies
    27
    Views
    26,226

    Hi Antiloop Today I had some time to perform...

    Hi Antiloop

    Today I had some time to perform some more tests

    I installed a WL107G as a client adapter in a XP machine and connected to a WL500g running in AP mode and WDS enabled and connected...
  9. Replies
    27
    Views
    26,226

    Hi Antiloop Here are my testresults Channel...

    Hi Antiloop

    Here are my testresults

    Channel 10 and 13 : no association at all, with and without wep
    Channel 6 (gateway mode and Ap mode) first connect 11mb, after reconnect 2mb or 1 mb...
  10. Replies
    27
    Views
    26,226

    As usual I picked for no reason the worst .... 6 ...

    As usual I picked for no reason the worst .... 6
    (for all wl500g's because of the bridging)

    will let you kow
  11. Replies
    27
    Views
    26,226

    HI Antiloop To make things worse , I have four...

    HI Antiloop
    To make things worse , I have four WL500g's, 1 central as gateway, the others as accespoints and bridging to the central one, by using different SSID's you can have 4 "different networks...
  12. Replies
    27
    Views
    26,226

    sorry typo in fw must be 1.7.5.9-2

    sorry typo in fw must be 1.7.5.9-2
  13. Replies
    27
    Views
    26,226

    Hi Antiloop, tried your solution (fw 1.8.5.2)...

    Hi Antiloop,
    tried your solution (fw 1.8.5.2) but same problem
    first connect 11mb (after reboot of both devices), after a re-connect only 1 or 2 mb
    I think the problem lies in the A716, not the...
  14. Replies
    27
    Views
    26,226

    WLAN Connection speed A716 / Wl500g

    Antiloop,

    In one of your topics you mentioned that your A716 only connects at 1 or 2 mb ; I have the same problem, although when I disable the wlan and insert a CF card (Symbol) it connects at...
  15. Replies
    43
    Views
    32,842

    Thanks again !!

    Everything works fine now , thanks again, now my next step will be to change the host name of both the accesspoints (have a third wl500 in the meantime )so I can distinguish between them, of course i...
  16. Replies
    1
    Views
    9,715

    A716 bluetooth / wlan

    Although this is a A620 forum, I think this question could also belong here

    I recently bought a A716 and I can only say "a great macine for a good price"

    The only annoyance is that bluetooth...
  17. Replies
    43
    Views
    32,842

    Samba in accespoint mode

    Hi Oleg,
    your previous help was great and my first wl500g is running great, including printer and samba

    Now I'm trying to get samba running on a second wl500g , which is running in accesspoint...
  18. Replies
    43
    Views
    32,842

    Firmware 1.7.5.6.CR5

    Hi Oleg, after your hint regarding the set command I got the samba part running very well. but my laser printer (HP 6L) does not work anymore , even after completely reinstalling it with the asus...
  19. Replies
    43
    Views
    32,842

    Hi oleg Good job, but ... for me it only works...

    Hi oleg

    Good job, but ... for me it only works when strated manually , any clue ?

    tried this :

    nvram bootCmd0="/usr/sbin/smbd -D"
    nvram bootCmd1="/usr/sbin/nmbd -D"
    nvram commit
    reboot
Results 1 to 19 of 19