PDA

Bekijk de volledige versie : Telnet from WAN



pripps
26-01-2007, 12:38
Hello

I need to access my 500gP from WAN via telnet. I understood from forum reading that I need to write a system command in systemsetting. Can someone help me with such command? I am using latest Oleg frm.

Thanks

drp
26-01-2007, 17:25
Telnet have no secure connection and without rules on firewall or VPN I thing itís little bit stupid to put it outside.
Maybe better way will be to use ssh (openssh or dropbear from package ) to connect console ??

pripps
28-01-2007, 22:11
Telnet have no secure connection and without rules on firewall or VPN I thing itís little bit stupid to put it outside.
Maybe better way will be to use ssh (openssh or dropbear from package ) to connect console ??

Yes, I am aware about this but I need to access the roter from my job. It is a temporary solution. I have no time at home to play with configuration. Can you give me the routines to fix telnet from outside?

KR

calebz
29-01-2007, 09:53
Telnet is stupid
Read this,ssh is 2 commands.
http://wl500g.info/showthread.php?t=5909

Firewall ssh line :
accept:proto=tcp dport=22

Download putty.