PDA

Bekijk de volledige versie : Samba works in demo mode but not in normal mode



MHz
30-05-2006, 16:17
Hello,

Samba works in demo mode but not in normal mode, so when demo mode is turned off. So what am i doing wrong?

Kind Regards,


PcExpert

MHz
31-05-2006, 12:41
Now it is in normal mode and its working, i did:


/usr/sbin/smbd -D
echo /usr/sbin/nmbd -D

But if the router is rebooted, then samba isn't running anymore. That's normal ofcourse because it is only loaded until I reboot again. But now I have to run samba manually each time I reboot the router.

EDIT: I just checked the post-boot file, but the two lines are there. This is the post-boot file


/usr/sbin/smbd -D
/usr/sbin/nmbd -D




~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
"/usr/local/sbin/post-boot" line 1 of 6 --16%--


But it still doesn't work

MHz
01-06-2006, 11:20
Someone, please help

oleo
01-06-2006, 11:28
#!/bin/sh

and

chmod +x post-mount

MHz
01-06-2006, 11:39
Were do I have to do that?

TheEagle
01-06-2006, 13:00
Your post-mount file look like this


#!/bin/sh
/usr/sbin/smbd -D
/usr/sbin/nmbd -D


And
chmod +x post-mount you have to execute in the telnet console, in the directory where the post-mount script is located.

MHz
01-06-2006, 13:24
Thanks,

PcExpert

MHz
01-06-2006, 15:44
Is post-mount the same as post-boot? if not, where can I find it?

zainka
03-06-2006, 16:10
No its not, se following link
http://www.macsat.com/macsat/content/view/21/29/

But file is located in same folder when created (by you)

regards
vidar(Z)