PDA

Bekijk de volledige versie : dd-wrt is out for ASUS WL-500g Deluxe !



macsat
04-10-2005, 18:38
Check out this post:
http://www.linksysinfo.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8942

dd-wrt homepage: www.dd-wrt.org

kdeparade
16-10-2005, 13:20
I have tryed allready to flash my ASUS.
But after the procedure nothing going on.
No Ping .. Nothing.
Only with the Asus-Resore-Tool I m able to reanimate my ASUS.
This procedure I repeat 4 times(v23 beta2 and v23-VOIP-version).
Nothing going on.

Ill wait form the next release.

KUD

Styno
16-10-2005, 20:58
kdeparade: cross-posting the same question is considered incorrect behaviour. Please post your questions only once. Thank you.

KoOlDuDe
22-10-2005, 23:12
i just wonder if this firmware would work with WL-500G (regular version and not the deluxe)

thanks for a reply :D

Viper_Jaro
31-10-2005, 22:15
I have bigest problem .. i have asus WL500 deluxe .. tryied to flash .. but bothing was doet .. then i restartet him and now LAN and WAN port are shining but that is all .. no konekt to him .. what now ?? The restaration tool not worked becose the Lan adapter seem to be not conected.

Holli
01-11-2005, 12:53
I have bigest problem .. i have asus WL500 deluxe .. tryied to flash .. but bothing was doet .. then i restartet him and now LAN and WAN port are shining but that is all .. no konekt to him .. what now ?? The restaration tool not worked becose the Lan adapter seem to be not conected.

Reset the router with the hardware reset button. After this you can connect to the router. The same problem I had after the upgrade!

Viper_Jaro
01-11-2005, 17:46
Reset the router with the hardware reset button. After this you can connect to the router. The same problem I had after the upgrade!
i used pin 10 trick .. the reset vas unsucesful

lantao
06-10-2007, 20:01
I just tried the latest DD-WRT (v24 RC4-preloaded) and also v23 SP2.

v24 removed IPv6 support, with v23 WPA-PSK didn't work (WPA, WPA2, WPA/2 mixed, TKIP, TKIP+AES) - even though the AP said connected and DHCP lease granted, the connecting station saw EAPOL frames (!) and never got the DHCP lease, although it did receive IPv6 RA broadcasts.

Back to Oleg's firmware. No nice bandwidth graph, instead it works and does what it needs to do.