PDA

Bekijk de volledige versie : problems my latest firmware



rexster
07-05-2005, 04:32
i'd setup my wl500g with 1.9.2.7-4 firmware and got it running for few weeks now.

( i just upgrade to 1.9.2.7-5a fw and the result is in the bracket )

but, now i got few problems:

- the wireless mac access control is not working. i'd it enabled but some mac that's not listed here can still conect and use the internet.
(just found out, mac filtering works only per ap. need to set up for each wds repeater....)
- the web admin not working anymore. it showed up, but i cant change anything from web admin.
(partially fixed with 1.9.2.7-5a fw)
adding/remove mac access control / add/remove bw control /etc...
(can del a bw rule but cant add a new rule???)
- sometimes i got the html source in my firefox, or just blank in msie, instead of the web admin
this apply especially when there're people downloading large files.
(still apply. but can be fixed with some refresh button)
- got to restart the unit everyday, otherwise, wireless cant connect to it.
(running for 3 days now, without restart and still stabil)
- i got LOTS of this error in the system log:
May 7 10:17:19 dnsmasq[60]: nameserver 10.0.0.2 refused to do a recursive query
May 7 10:17:27 dnsmasq[60]: nameserver 10.0.0.2 refused to do a recursive query
May 7 10:17:29 dnsmasq[60]: nameserver 10.0.0.2 refused to do a recursive query
( no more these error)


btw. the 10.0.0.2 is my adsl router and wl500g got its ip/dns from dhcp


is there any known bug?
or i got something wrong?

any suggestion?

t.i.a.

tomilius
07-05-2005, 06:52
I'd try 1.9.2.7-5, and if that doesn't help, reset to factory defaults.

rexster
21-05-2005, 04:35
upgraded but some 'weirdness' still apply.


I'd try 1.9.2.7-5, and if that doesn't help, reset to factory defaults.