PDA

Bekijk de volledige versie : can't login: 401 unauthorized on purple page.



Jeroen B.
20-04-2005, 13:23
I have fw 1.9.2.7 crx (x=?). Since today I cannot enter my wl-500g anymore. I get a purple screen with the notification: 401 unauthorized. Authorization required.
I have reset the machine. I even get wireless connection immediatly.
What options do I have. I have searched the forum and nobody had this ever before (?).
Please help me.

Antiloop
20-04-2005, 14:16
reset ? or restored defaults..?

Jeroen B.
20-04-2005, 17:46
restored defaults... I pushed restore while I plugged the powercord in.

Antiloop
20-04-2005, 20:43
restored defaults... I pushed restore while I plugged the powercord in.
then it will try to go into firmware restoration mode

while it is already powered on press and hold restore button and wait until power led goes out once and release restore button, then it should restore settings to defaults

Jeroen B.
21-04-2005, 08:24
Did it, same result. By the way, The reason I wanted to reset is that suddenly I was not able to enter my wl-500g because of the purple screen with mentioned message.

Antiloop
21-04-2005, 08:27
do you get the password screen at all?

Jeroen B.
21-04-2005, 09:10
NO. That's the trouble.

albi
21-04-2005, 09:18
NO. That's the trouble.

Check your browser, clear cache and cookies ...
Or use other browser :-)
Sounds like browser problem.


ALBI...

Jeroen B.
21-04-2005, 09:39
Very very many heel veel thanks!!! :) :p :rolleyes: ;) :D
In IE6 I first tried it with cleared cache, cookies and offline-bells. Same result. Logged in with FireFox and I don't have to buy another WL. I would have waited for the WL-700G. :cool: