PDA

Bekijk de volledige versie : Skad pobrac i jak wgrac firmware



Mateluta
05-07-2009, 11:51
Witam serdecznie, proszę o pomoc gdzie znalezc firmware (Oleg - te chyba jest najlepsze? prosze o komentarz) i jak je wgrac - krok po kroku (dla laika)...
Licze na wasza pomoc
Pozdrawiam i dziekuje

Lesiuk
05-07-2009, 12:05
wl-500g premium
dla v1: http://wl500g.googlecode.com/files/WL500gp-1.9.2.7-d-r381.trx
dla v2: http://wl500g.googlecode.com/files/WL500gpv2-1.9.2.7-d-r381.trx

Możesz je załadować w panelu.

Mateluta
05-07-2009, 13:01
wl-500g premium
dla v1: http://wl500g.googlecode.com/files/WL500gp-1.9.2.7-d-r381.trx
dla v2: http://wl500g.googlecode.com/files/WL500gpv2-1.9.2.7-d-r381.trx

Możesz je załadować w panelu.

Wystarczy załadować w panelu? Żadnych dodatkowych kruczków? Wow...A można potem z powrotem wgrac oryginalny firmware?

Pozdrawiam i dziekuje

Lesiuk
05-07-2009, 13:08
Wystarczy załadować w panelu? Żadnych dodatkowych kruczków? Wow...A można potem z powrotem wgrac oryginalny firmware?

Pozdrawiam i dziekuje

Tak, wrócić do orginalnego fw możesz w każdej chwili.

Mateluta
08-07-2009, 10:03
I te firmware Oleg naprawdę mozna wgrać z pozioimu panelu routera? Czy coś jeszcze trzeba wykonać???
Pozdrawiam

mariusz19
08-07-2009, 10:22
Wystarczy wgrać z poziomu panela. Pamiętaj aby robić to poprzez kabel na nie WIFI.

Lesiuk
08-07-2009, 15:35
Wystarczy wgrać z poziomu panela. Pamiętaj aby robić to poprzez kabel na nie WIFI.

Szczerze mówiąc nie robi to żadnej różnicy.

mariusz19
08-07-2009, 21:09
Udało mi sie raz powiesić asusa przy wgrywaniu poprzez wifi. Nie wiem czym to było spowodowane więc przestrzegam. Ja zawsze wgrywam po wifi.

ogur
19-08-2009, 21:59
Próbuje wgrać ten firmware ale wyskakuje mi komunikat że ścieżka lub format nie prawidłowy.

czemu tak się dzieje??

Lesiuk
20-08-2009, 10:35
Skrypt do aktualizacji firmware w webui nie jest najlepiej napisany.

Zaktualizuj firmware przez tftp.