PDA

Bekijk de volledige versie : Disable wlan?



BlueScreen
25-03-2005, 12:04
Hi,
I'm considering buying the WL500g.
As I don't own a wlan-card yet, I wondered
if it is possible to disable the wlan-device in
the router.

Thanks, Blue

tomilius
25-03-2005, 12:27
Of course. Searching may have helped...

BlueScreen
25-03-2005, 12:39
Thanks!!!
How do you do it? In the webinterface?
Can you do it with a console command?

Just out of curiosity: For what did you search?

Blue

Styno
25-03-2005, 12:51
Tip: Download the user manual from the Asus website. That way you know that funtionality the Official firmwares offer...