PDA

Bekijk de volledige versie : FTP users can't connect, "admin" can?!



Timmyt
24-03-2005, 11:49
Hello all asus users,

A question that a read more on this forum but i still haven't found what i am looking for... lol and thats a solution for my problem. Hope you can help me out. My problem is the FTP server on the asus WL-500G:

Situation:

I can connect true lan\wan with the "admin" or anonymous account

But not with a user account (not on lan or wan...)

Port 21 is open( donno why because i read everywhere that the FTP server is behind the firewall... ;)

So what can it be... I also got the latestfirmware...

Please help me out...

gr
TimmyT

Antiloop
24-03-2005, 12:08
Hello all asus users,

A question that a read more on this forum but i still haven't found what i am looking for... lol and thats a solution for my problem. Hope you can help me out. My problem is the FTP server on the asus WL-500G:

Situation:

I can connect true lan\wan with the "admin" or anonymous account

But not with a user account (not on lan or wan...)

Port 21 is open( donno why because i read everywhere that the FTP server is behind the firewall... ;)

So what can it be... I also got the latestfirmware...

Please help me out...

gr
TimmyT
which version is your latest firmware?
1.9.2.7 or 1.9.2.7-4 or 1.9.3.6 ?

ps a screenshot of your ftp config could help us and you perhaps further

Timmyt
25-03-2005, 08:44
My firmware is 1.9.3.6. That was the most recent one that i could find.

Oh and i could post my FTP settings here but i dont think that would be wise... ;)

So can some help me out?

Grzzz Timmyt

Styno
25-03-2005, 09:33
Oh and i could post my FTP settings here but i dont think that would be wise... ;)
Well making a screenshot of the FTP admin page and wiping the passwords in that screenshot would not compromise your security, or would it?

Antiloop
25-03-2005, 10:32
My firmware is 1.9.3.6. That was the most recent one that i could find.

Oh and i could post my FTP settings here but i dont think that would be wise... ;)

So can some help me out?

Grzzz Timmyt
if we dont know what your settings are we can't help you..

Timmyt
25-03-2005, 12:43
if we dont know what your settings are we can't help you..


Oh there is something else to... The router keeps restarting when i log in true the web? Is that correct?

Force to Eject USB Disk:
Enable FTP Server? Yes
Allow Anonymous User to Login? No
Allow Super User to Login? Yes
FTP Port: 21
Maximum Users Allowed to Log in: 12
Login Timeout in Seconds: 120
Stay Timeout in Seconds: 240
Initial Script:


grz
Timmyt
Helmond

Styno
25-03-2005, 12:50
Try disabling the Super User option, that causes your problem.

Instead of the Super User option you can create an administrator account in the user list who has effectively the same rights as the Super User.

Timmyt
25-03-2005, 13:05
Try disabling the Super User option, that causes your problem.

Instead of the Super User option you can create an administrator account in the user list who has effectively the same rights as the Super User.

Sorry but that didnt work.. When i trie to log in (internet explorer... may be thats the problem) The login screen keeps comming up and no ftp server is visble...

Thanks so far...

Grz
Timmyt

Styno
25-03-2005, 14:34
Login using internet explorer:

ftp://username:password@ip-address or DNS name

Antiloop
25-03-2005, 15:28
a working example from LAN & WAN & SUPERUSER:

this is my configuration thus it works.

Styno
25-03-2005, 17:43
"hond"..... LMAO