PDA

Bekijk de volledige versie : Playing MP3 on WL-500G



packes77
07-03-2005, 21:26
Hi,

I would like play MP3 file directly on my WL-500g.
Benlau sent me Madplay binaries, they work but i don't hear nothing.
My sound-card is OK because it works with WMP.
Have you an idea ?

Thanks.

max2950
07-03-2005, 21:48
Hi,

I would like play MP3 file directly on my WL-500g.
Benlau sent me Madplay binaries, they work but i don't hear nothing.
My sound-card is OK because it works with WMP.
Have you an idea ?

Thanks.

What sound card are you using?
Could you post madplay binaries here? :rolleyes:

tomilius
08-03-2005, 05:19
Sorry if I don't get it, but didn't you say you wanted to play MP3s on the WL-500g? ..... It has a sound card? How are you doing this? Some more information might help.

Styno
08-03-2005, 09:14
Guys....search this forum for Madplay and you'll find it :cool:

packes77
08-03-2005, 10:58
Hi,

I use a MD-Port AN1 , it's a sound-card i get with my Mini-Disc Sony.

Styno, I confuse but when i search on the forum, i don't find the binaries. Benlau only speak about it.

So, I don't publish the binaries, i prefere Benlau, if he wants, publish his job.

Do you know another soft to play MP3 with WL500g with the capability to send to waveserver ?

max2950
09-03-2005, 15:34
Guys....search this forum for Madplay and you'll find it :cool:
I'm a big friend of the search button ;). But i did not find them..... :o

Styno
09-03-2005, 16:03
You can send benlau an e-mail in which you ask him to share his binaries with you/us.

Styno
13-03-2005, 10:23
So here it is: The madplay binary from Benlau. He will probably post some more info here or in the WIKI when he's got time for it.

In the mean time: Have fun with it and send Benlau a big thanks if it works.

packes77
15-03-2005, 16:34
Hey men,

thank you for your experience feedback