PDA

Bekijk de volledige versie : [PYTANIE] Asus HOWTO - czy byloby zainteresowanie?

kaos
17-08-2008, 12:34
witam. spedzilem niemal tydzien na testowaniu/konfigurowaniu tego sprzetu. We wrzesniu chcialbym napisac dokladny howto wraz ze screenshootami opisujacy wgrywanie fw, stawianie ftp, www, rtorrenta wraz z webui, dostepu do ssh i www z zewnatrz i innych rzeczy ( w moim przypadku sporo tego bylo :)) zdaje sobie sprawe ze nie wszyscy sa obyci z linuxem (tak jak np ja :P duzo zawdzieczam niemiecko i anglojezycznemu forum, oraz czlonkom stowarzyszenia RootNode w konfigurowaniu linuxowych ficzerow).

Czy bylibyscie zainteresowani takim poradnikiem? Czy, jesli by wam pomogl, bylibyscie w stanie zlozyc dobrowolna dotacje w dowolnej kwocie?

gozdzik
22-08-2008, 16:22
Myślę, że wiele osób byłoby zainteresowanych takim manualem, ale nie będę tu mówił za wszystkich.
Ja miałem spory problem z EXT3 na WL-500W, a rozwiązanie go zajęło mi 4 dni.
A tak zerkną bym w taki manual i wio.
Tak wiem. Zaraz podniosą się głosy, że po to jest Google, żeby googlować te problemy, ale Google nigdy nie zastąpi dobrego manuala.

Pozdrawiam
MG

lewis2pac
26-08-2008, 20:25
Popieram, nawet bardzo. A co do dobrowolnej wpłaty to na jakieś dobre piwko możesz liczyć :D

goraith
05-09-2008, 12:22
Jasne, że pełne HOW-TO by się przydało... POPIERAM W 110%

Pozdrawiam,
G.

grodzio86
11-09-2008, 12:54
jestem za, kolego a kiedy to będzie bo ja już nie moge się doczekac!

vavshek
18-09-2008, 00:56
duzo zawdzieczam niemiecko i anglojezycznemu forum, oraz czlonkom stowarzyszenia RootNode w konfigurowaniu linuxowych ficzerow).
A czy składałeś użytkownikom, którzy Ci pomogli "dobrowolna dotacje w dowolnej kwocie"?
Pytasz więc odpowiadam w swoim imieniu (ale myślę, że moja opinia nie jest odosobniona):
1. każdy manual jest przydatny
2. nie jestem zainteresowany manualem za który składa się "dobrowolna dotacje w dowolnej kwocie" - tym bardziej na forum, na którym z zasady służy do bezpłatnej wymiany wiedzy, opinii i informacji.
3. myślisz, że ludzie którzy używają darmowego opensourcowego softu będą płacić za manuale?
p.s. moja wypowiedź jest wyrażeniem opinii, nic osobistego

mgr
14-10-2008, 18:20
popieram pomysl w 100%

Deedowsky
30-11-2008, 16:37
Popieram 100%
Czekamy na manual! :)