PDA

Bekijk de volledige versie : New Firmware V 2.0.0.1



theboy50
01-02-2008, 19:55
New Firmware for WL-500W

Download it from Asus or get it here:

EN, CN, TW GR verion:
http://rapidshare.com/files/88388355/FW_WL500W_2001_EN_CN_TW_GR.zip

KR version:
http://rapidshare.com/files/88387441/FW_WL500W_2001_KR.zip

miloman
10-02-2008, 18:14
Thanx! Is anybody using this FW yet? Any good? Since I don't see 802.11n working yet with Vista/Intel 4965AGN and Oleg's FW...

QMax
16-02-2008, 08:58
Miloman's post is terrific for me...
I'm moving from a well working 500gP to a new 500W cause I've a new Asus laptop with Intel 4965AGN wireless card, and I'd like to use it with N speed.

Can someone please post his experience with 500W at 802.11N ?

Thanks, Max

leoo
18-02-2008, 10:51
yes, use wpa2 and ais.

miloman
26-02-2008, 22:45
And you are running this firmware (2.0.0.2)?

theboy50
28-02-2008, 17:58
So far it only 2.0.0.1 that has been released. It was a type-error in the headline.
I can't change the subject

miloman
28-02-2008, 21:10
So far it only 2.0.0.1 that has been released. It was a type-error in the headline.
I can't change the subject
OK, I'll forgive you. Anybody running this FW?

wary
29-02-2008, 19:53
I use it because I have heavy wireless connection problems with newest oleg firmware.
2.0.0.1 works perfect for me :)

miloman
01-03-2008, 16:02
I use it because I have heavy wireless connection problems with newest oleg firmware.
2.0.0.1 works perfect for me :)

Are you using 802.11n? Which adapter and encryption? I would like my intel 4965AGN (intel santa rosa laptop with vista) to work a little faster than 54Mbps...

wary
02-03-2008, 18:26
I use the 4965AGN :)
Encryption is WPA2 Personal AES

aamaster
15-04-2008, 08:52
Also 4965AGN with WPA2 Personal AES. Works perfectly with Oleg.

jjulia
04-05-2008, 16:53
My experience:

1. Asus or oleg firmware with wpa and tkip = slow wireless.
2. Asus or oleg firmware with wpa and aes = fast wireless speed.

żBug in TKIP?

With TKIP i can see this on my linux logs:

wlan1: TKIP decrypt failed for RX frame from XX:XX:XX:XX:XX:XX (res=-1) (lot of lines ...)

robrob
19-07-2008, 19:12
I just got a WL500W, flashed the Asus 2.0.0.1, and set up an 802.11n only AP. My http://www.speakeasy.net/speedtest/ normally runs at about 9000mbps using an 11.g or 11n card to connect to my WL500gP 11g router.

Using the new WL500W and the 11n connection I got 20,000mbps!

I then flashed Oleg's latest but could only get 9000mbps. I flashed back to the 2.0.0.1 firmware and only got 9000mbps? I played around and changed the radio channel from Auto to channel 7 and got back to 20,000mbps, so I re-flashed Oleg's, did the same channel change and got 20,000mbps! Very sweet.

I'm using WEP and 11n mode only.

Rob

wpte
22-07-2008, 21:33
I had not any problems with oleg and speeds to be honest...
I do have some encryption difficulties because of outdated drivers for laptops etc.
and for chanels... I think measuring the speed via internet is not a good way to measure, the best way is just a file transfer between 2 pc's then you get some real results :)

cgigate
19-08-2008, 19:27
And you are running this firmware (2.0.0.2)?

it works OK, but download master for BT , it never be able to finish.

wpte
21-08-2008, 20:08
it works OK, but download master for BT , it never be able to finish.

you know why?
it downloads something for 1 min... than it will wait for 5 min and starts downloading for 1 min again...
I've seen it enough on download master, the new transmission however is just wild, it downloads stuff faster than I can on my bitcomet client on windowze:eek:
and that without any lag, I love that:D