Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 123 of 123

Thread: wl500gp, samba & mount

  1. #121
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Moscow, Tver
    Posts
    3,954
    Quote Originally Posted by Serg81277 View Post
    Прошу помочь разобраться с настройками Openvpn и Samba на роутере ASUS WL 500GP.
    Вот так исправьте конфиг Самбы:
    Code:
    [global]
    	dos charset = UTF-8
    	display charset = UTF-8
    	workgroup = ALEX
    	server string = 192.168.3.1
    	interfaces = 192.168.3.1/16
    должно начать пускать.

  2. #122
    Quote Originally Posted by vectorm View Post
    Вот так исправьте конфиг Самбы:
    Code:
    [global]
    	dos charset = UTF-8
    	display charset = UTF-8
    	workgroup = ALEX
    	server string = 192.168.3.1
    	interfaces = 192.168.3.1/16
    должно начать пускать.
    не пускает теперь даже из локалки..

  3. #123
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Moscow, Tver
    Posts
    3,954
    Quote Originally Posted by Serg81277 View Post
    не пускает теперь даже из локалки..
    Тогда придется читать более углубленно параметры опций. Точнее не подскажу.

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789

Similar Threads

  1. Samba Server mit WL500gP Router + Oleg
    By HoTWheeL in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 1
    Last Post: 30-10-2006, 08:42
  2. Problems flashing oleg on my wl500gP
    By Timocracy in forum WL-500gP Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 20-09-2006, 19:04
  3. WebDAV und externen FTP via Samba fьr Win zur Verfьgung stellen
    By rj.2001 in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2006, 22:39
  4. Mount problem (strenge)
    By qczek in forum WL-500g Custom Development
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2006, 14:05

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •