Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 123
WL-160g (driver?) problemen bij 10 mbps internet abo
Results 1 to 2 of 2

Thread: WL-160g (driver?) problemen bij 10 mbps internet abo

  1. #1

    Question WL-160g (driver?) problemen bij 10 mbps internet abo

    Niet helemaal het juiste forum, maar er is geen WL160G specifieke plek hier ...
    Sinds ik een 10 mbps internet verbinding heb, ondervind ik problemen met de WL-160g i.c.m. de WL-500g deluxe router.

    De problemen openbaren zich in vastlopers cq spontane reboots van de PC als ik een tijd op volle 10 mbps bandbreedte gegevens van het internet haal, maar ook in terugval van de verbindingssnelheid van 54 mbps naar 18 mbps (en dan haal je dus echt geen 10 mbps meer ...).
    Mijn nieuwe AMD AM2 3800+ op de Asus M2N-E (GForce 570 Ultra chipset) heeft er meer last van dan mijn oude AMD 1800+ op de MSI KT3 Ultra (Via KT333 chipset).
    Indien de PC via een netwerkkabel aan de router verbonden is, treden de problemen niet op.

    Ik heb dus het idee, dat het met de wind502u.sys driver van de WL-160g te maken heeft.
    De laatste versie van die driver (1.4.46.23) is van 20 juli 2004. Niet echt up-to-date dus.

    WL500Gx wireless instellingen:
    Authentication Method: WPA-PSK
    WPA Encryption: TKIP-AES

    Tips??

    Vast bedankt,

    Wibo

  2. #2
    Ik heb precies hetzelfde probleem en heb al heel veel dingen geprobeerd maar ik blijf maar dezelfde error krijgen, namelijk deze:
    Er is een probleem gevonden. Windows is afgesloten om schade te voorkomen.

    DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

    Als dit de eerste keer is dat u dit scherm met de stopfout ziet, moet u de computer opnieuw opstarten. Als het scherm nogmaals wordt weergegeven, kunt u het beste de volgende stappen uitvoeren:

    Controleer of alle nieuwe hardware en softare op de juiste wijze is geinstalleerd. Is dit een nieuwe installatie, vraag de leverancier dan of er nieuwe Windows-Updates zijn die u nodig hebt.

    Als de problemen zich blijven voordoen, dient u alle nieuwe hardware en software te verwijderen of uit te schakelen. Schakel BIOS-Geheugenopties zoals caching of het maken van schaduwkopien uit.

    Als u voor het verwijderen of uitschakelen van onderdelen de veilige modus moet gebruiken, diet u de computer opnieu op te starten, op F8 te drukken om de geavanceerde opstartopties te selecteren en vervolgens de veilige modus te kiezen.

    Technische informatie (mogelijk in het Engels):

    *** STOP: 0x0000000D1 (0x00000004, 0x00000002, 0x00000001, 0xB63D816A)

    *** wind502u.sys – Address B63D816A base at B63A8000, Datestamp 4047b607

    Bezig met starten van de fysieke geheugendump
    De fysieke geheugendump is voltooid.
    Neem contact met de systeembeheerder of de afdeling Technische ondersteuning op voor hul

    Ik krijg er een beetje genoeg van, ik heb de ndis.sys en de wind502u.sys bestanden vervangen met op mijn andere pc goedwerkende versies, maar krijg nog steeds dezelfde melding.
    Mocht iemand een oplossing hebben, ik hoor het HEEL graag!

Similar Threads

  1. Unstable boot from USB
    By Tamadite in forum WL-500g Q&A
    Replies: 6
    Last Post: 20-08-2008, 15:19
  2. Restarts every few minutes with 7f-pre4 and USB-Stick
    By marcnesium in forum WL-500gP Firmware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2006, 12:20
  3. wl500g constantly resets connections
    By uri3l in forum WL-500g Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 22-06-2006, 09:56
  4. Kann nicht schreiben per Samba!?!
    By Smart71 in forum German Discussion - Deutsch (DE)
    Replies: 3
    Last Post: 31-12-2005, 09:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •