Results 1 to 4 of 4

Thread: WL-138g Driver v2.3.0.19

  1. #1
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Eindhoven
    Posts
    2,403

    WL-138g Driver v2.3.0.19

    please find driver here:
    download @ asus
    http://www.asus.com.tw/pub/ASUS/wire...38g/Driver.zip
    http://www.asus.com/pub/ASUS/wireles...38g/Driver.zip
    http://www.asuscom.de/pub/ASUS/wirel...38g/Driver.zip
    http://www.asus.com.cn/pub/ASUS/wire...38g/Driver.zip

    mirrored @ chupa
    http://files.wl500g.info/asus/wl138g...er2.3.0.19.zip

    changelog (ahum):
    The ASUS WL-138g WLAN PCI Card driver for Win98SE/WinME/Win2K/WinXP.
    Driver
    1. Update: STA driver v.2.3.0.19 (XP WHQL passed)
    2. Add: SoftAP Driver v.2.3.0.23 (for Windows XP/2003 only)

    My little Asus Collection: Too much to fit inhere, my 2 babies:WL500w 1.9.2.7-10(OLEG) VX2SE Yellow Lamborghini notebook



    WL500g Forum Asus Files OpenDir

    Asusforum.NL -- Asusforum.DE -- Asusforum.RU -- Asusforum.PL -- Asusforum.NET -- Asusforum.EU -- Asusforum.BE -- Asusforum.ES -- Asusforum.INFO

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    18
    i want to install that new driver in Win98SE ... there is a 'win98' directory in the zip file, but the .inf file says : "Windows XP, 2000 NDIS driver INF" ... ?!

    any experience here with using this driver in Win98 ??

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    NL
    Posts
    206

    Thumbs down Inf file for w98 incorrect

    Quote Originally Posted by Goner
    i want to install that new driver in Win98SE ... there is a 'win98' directory in the zip file, but the .inf file says : "Windows XP, 2000 NDIS driver INF" ... ?!

    any experience here with using this driver in Win98 ??
    The inf file for w98 is indeed not correct. I tried to install it anyway using some workarounds, but no succes. Also the latest version of the utilities which includes the new driver file will not install properly on w98

    If anyone has a proper inf file for w98 please post it here

    Barney

  4. #4

    Unhappy

    I tried to install this driver, but as soon as I switch to SoftAP mode, the program hangs, and I can't reboot anymore and the led from the WLan card is flashing very fast.

    The only way to startup again is to remove the WLan card or remove the .sys drivers in the c:\windows directory manualy.

    Does anyone have tried the soft AP mode with succes?

Similar Threads

  1. 138g+Win98SE
    By t1De in forum WL-138g [Marvell Chipset]
    Replies: 0
    Last Post: 16-08-2005, 10:28
  2. WPA for WL-138g & W2k
    By MilesBehind in forum WL-138g [Marvell Chipset]
    Replies: 5
    Last Post: 05-05-2005, 21:03
  3. WPA for WL-138g & Windows 98se
    By Daskie in forum WL-138g [Marvell Chipset]
    Replies: 1
    Last Post: 27-03-2005, 08:59
  4. Is it possible to set MAC address of a WL-138g in XP
    By erik_bies in forum WL-138g [Marvell Chipset]
    Replies: 4
    Last Post: 19-09-2004, 00:36
  5. WL-138g on Linux
    By likeapear in forum WL-500g Q&A
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2004, 00:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •