super, díky moc...![]()
super, díky moc...![]()
bez update aktualni rychlost asi nezjistis pokud si an to nenapises svuj vlastni skript, ktery by to aktualizoval sam
jake otevreni portu mas na mysli? da se samozrejme pomoci iptables vlozit pravidlo na presmerovani, pripadne povoleni prichozi komunikace na nejakem portu
Mam este otazocku ohladom tej rychlosti ... stale mi klesa a stupa neda sa to nejako upravit?
taky mi ta rychlost znacne kolisa - ale na PC vse ok...
nevite nekdo o nejaky solidnim download manageru? nebo jde primet transmission aby stahoval i jiny soubory nez torrenty?
Mam T-com DSL DW: 260kb/s UP: 60kb/s
V klasickom utorrente v NTB mi to slape v pohode 250kb/s .... tam mam otvoreny port cez router....
V transmission to ide cca max 215kb/s a hned klesne na 5kb/s a tak.... skusal som aj nakofigurovat ten port 65534 co je v transmission.conf..... do routera ako virtual server pre IP Routra....a nevidim rozdiel...
V tom transmissione tam ukazuje uzivatelov PEERS to su iba activny? mne ukaze pri stahovani 15 a v utorrente 40... ???
Last edited by Tigerz; 26-11-2008 at 06:31.
to jo no, ale docela by se mi libilo, kdyby to umelo primo transmission, aby si tam useri mohli snadno pridavat svoje downloady... Docela dobre se da stahovat i pres Lynx, akorat tam resim problem s vice downloady najednou - moc se mi to nestava, ale obcas je to potreba...
Jaky je nejlepsi ftp server? vsftp?
Last edited by examiner; 26-11-2008 at 10:55.
Zkoušel jsem rozběhat vsftpd (http://wlhdd.co.uk/wiki/VSFTP) a tohle mi to pořád píše. Nevíte někdo co s tím?Code:Connected to 10.107.115.142. 500 OOPS: vsftpd: not found: directory given in 'secure_chroot_dir':/opt/usr/sha re/empty 500 OOPS: child died Connection closed by remote host.
Co se samby týče, tam mám pro změnu problém s konfigurací - nedostane se mi tam žádný user...![]()